Regija

(VIDEO) Britanac nakon vaganja ošamario Alena Babića: ‘Udarat ću ga dok se ne prestane micati!‘

Alen Babić i Mark Bennett
 screenshot (YouTube, Matchroom)
Ako je bilo ikakvih šansi za prijateljski odnos Marka Bennetta i Alena Babića, one su sad nestale

Pred nama je druga priredba druge Matchroomove "Fight Camp" serije. U Brentwoodu, u sjedištu najveće britanske boksačke organizacije, pripremljen je sjajan boksački program predvođen mečem Kida Galahada i Jazze Dickensa, njihovim revanšem nakon osam godina. No, ono što nas svakako više zanima je nastup Alena Babića. "Savage" se vratio tamo gdje on kaže kako je taj njegov alter-ego nastao, kad je prošle godine u otprilike ovo vrijeme savladao Shawndella Wintersa.

Ovog puta Babića čeka Mark Bennett (7-1), britanski boksač koji je odlučio ne dozvoliti da Savage dođe u prvi plan. Prije svega u ringu, ali niti izvan njega, tako da smo dobili poprilično aktivnu promociju borbe, posebno tijekom ovog tjedna. Ipak, sve je kulminiralo danas na službenom vaganju.

Nakon što je Bennetu vaga pokazala 123.5 kilograma, a Babiću 95, odnosno čak 28 kilograma manje, boksači su pristupili sučeljavanju. Tijekom istog, Bennett je prvo uhvatio Babića za masku, nakon čega je hrvatski teškaš svog protivnika potapšao po obrazu. Uslijedio je šamar britanskog boksa, koji je Babića uhvatio podosta nespremnog. Ipak, spremni su bili ljudi iz osiguranja koji su spriječili instantno razljućenog Savagea da krene u okršaj. Snimku vaganja možete vidjeti ispod odlomka.

Nije prošlo dugo vremena otkako je vaganje završilo pa dok se Babić nije odlučio obratiti putem Instagrama. Tamo je objavio snimku spomenutog trenutka uz značajnu poruku svom protivniku.

"Količina kazne koju će ovaj tip dobiti bit će zaprepašćujuća. Neću stati sve dok se on kreće. Ovim šamarom poput kujice kupio si je sam sebi ulaznicu za intenzivnu njegu", napisao je bijesni "Savage".

Očito je Savage ovog puta aktiviran prije ulaska u ring. Bennettu je to vjerojatno bila namjera. Hoće li mu isplatiti, saznat ćemo u ringu. Priredba je na rasporedu u subotu 7. kolovoza od 20 sati, a Babićev meč četvrti je na rasporedu od ukupno šest.

Linker
19. travanj 2024 22:17