Regija

(VIDEO) Catinas tvrdi da će Plazibat bježati po ringu, Plaza uzvratio: ‘Nisam ja Rico!‘

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Videoland)
Dvojica Gloryjevih teškaša odradili su novo sučeljavanje

Dva dana dijele nas od novog nastupa Antonija Plazibata. Trenutno najbolji hrvatski kickboksač tražit će svoju četvrtu uzastopnu pobjedu i osmu u posljednjih devet nastupa. Protivnik na Glory 82 eventu bit će mu iskusni rumunjski teškaš Raul Catinas.

Plazibat i Catinas ujedno predvode Gloryjev event koji će se u subotu navečer održati u Njemačkoj (Bonn), a ususret eventu, odradili su sučeljavanje i kraći intervju koji je vodio Remy Bonjasky. Plazibat je započeo s najavom, odnosno predviđanjem što možemo očekivati od njegovog protivnika.

‘‘On će raditi ono što je radio svaku borbu do sada. Bacat će ‘divlje‘ krošee i onda će se ispuhati. Nakon toga će se boriti kao protiv Nordinea (Mahhiedinea). Kretat će se pomalo, bacat će 1-2 kombinaciju i pokušat će baciti koji ‘high kick‘ i to je to. Što se defenzive tiče, držat će ruke visoko, zatvoren u gardu. Koga si relevantnog uopće nokautirao?‘‘ pitao je Plazibat Catinasa, na što je Rumunj istaknuo da je nokautirao nekadašnjeg četvrtog izazivača Paula Slowinskog, a spominjao je i nokaut protiv Stefana Leke.

‘‘Ne, Slowinski je tada bio starac. Leko je također bio star.‘‘, bio je Plazibatov odgovor, a zatim je Catinas udario kontru.

‘‘A što s tobom? Pobijedio si poluteškaša Tarika (Khbabeza) i Bennija (Adegbuyija).‘‘, uzvratio je Catinas, na što mu je Plazibat rekao: ‘I ti si također poluteškaš, ali se sada boriš protiv teškaša.‘‘

Remy Bonjasky zatim je zatražio prognoze boraca o tome koliko će potrajati meč. Bonjasky smatra da borba neće trajati dulje od dvije runde, na što je Plazibat dodao kako će jedna runda biti dovoljna.

‘‘Da, ja treniram za jednu rundu. Kao što sam već rekao, ako ne vjerujete u sebe, onda trenirate za više rundi. Ja vjerujem u sebe i treniram za jednu rundu.‘‘, rekao je Plaza, dok Catinas smatra da će Plazibat izbjegavati razmjene u prvoj rundi.

‘‘Kažem vam, on neće biti tako agresivan u prvoj rundi. Bježat će po ringu da me umori i to će biti njegova strategija.‘‘, rekao je Catinas, a Bonjasky se ekspresno nasmijao na Plazibatov odgovor koji je uslijedio.

‘‘Kad si vidio mene da bježim u borbi? Ja se niti ne krećem tako dobro. Nisam ja Rico (Verhoeven). 19. studenoga (11. mjesec) je borba i želim jednu rundu ludila, ništa drugo. Nadam se da ćeš mi pružiti tučnjavu.‘‘, poručio je Plaza, a Catinas je obećao da će mu to i omogućiti.

Teškaši su nakon tog odradili sučeljavanje koje je prošlo bez većih problema, a sjajno je vidjeti kako Glory promovira Plazibata nešto više nego inače i konačno postaju svjesni njegovog marketinškog potencijala.

Nadamo se da će Plazibat u subotu navečer opravdati povjerenje i upisati svoju četvrtu pobjedu zaredom. Snimku ovog intervjua i sučeljavanja možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
11. travanj 2024 07:35