Regija

(VIDEO) Croata poslao Vasi žestoku poruku uoči revanša u Beogradu: ‘Uništit ću te pred tvojom publikom!‘

Francisco Albano Barrio Croata

 RONALD GORSIC Cropix
U narednim danima donosimo vam cijeli intervju s Francisom Barriom, ali i sa svim ostalim borcima koji će nastupati na FNC 13 priredbi

Dvadeset i sedam dana dijeli nas od FNC 13 priredbe u Beogradu (4. studenog). Najbrže rastuća MMA organizacija jugoistočne Europe priprema još jedan borilačko-produkcijski spektakl (premijerni na području Srbije) u čijem će fokusu biti vrhunski "fight card" popunjen istaknutim imenima regionalne MMA scene. Ljubitelji slobodne borbe moći će tako uživati u izvedbama, primjerice, Marka Bojkovića, Ivice Truščeka i Aleksandra Vukosavljevića, dok će čitav "event" predvoditi okršaj Nikole Joksovića i Save Lazića u borbi za titulu velter divizije. Sunaslovna borba u dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir) bit će, pak, rezervirana za najiščekivaniji revanš na ovim prostorima - onaj između Francisca Barrija i Vase Bakočevića.

Croata i Vaso, kao što je poznato, prvi su puta odmjerili snage u rujnu 2021. godine. Na "main eventu" polufinala druge sezone FNC Armagedona u Šibeniku, argentinsko-hrvatski borac slavio je prekidom (giljotina) u prvoj rundi, ali su Vaso i njegovi timski kolege iz Fight Companyja osporavali tu pobjedu budući da se "Psihopat" ozlijedio praktično na samom početku borbe. Sada je, dakle, red došao na drugi čin te bitke, odnosno na revanš koji će biti uprizoren u Vasinom "dvorištu". S obzirom na dugogodišnje rivalstvo, tenzije, pa i zlu krv, koji vladaju među glavnim akterima ove priče, predstojeći meč između Vase i "Croate" mogli bismo okaraterizirati događajem visokog rizika.

U nedjelju smo bili u posjetu zagrebačkom American Top Teamu na Španskom gdje smo, povodom nadolazećeg spektakla, razgovarali s mnogim borcima koji će nastupati na FNC-13 priredbi, a jedan od naših glavnih sugovornika bio je upravo - Panchi. Što nam je sve rekao o pripremama, nastupu u Beogradu, samoj borbi i planovima za budućnost moći ćete uskoro čitati na našem portalu, a do tada dijelimo s vama videoporuku koju je poslao svim čitateljima Fight Sitea, ali i, dakako - Vasi.

Osim razgovora s Croatom, u narednim danima donosimo vam i intervjue sa svim ostalim borcima koji će nastupati na FNC 13 "eventu".

Linker
14. svibanj 2024 10:49