Regija

FNC objavio još jednu borbu za beogradsku priredbu, Teufik Šehić ide na domaću uzdanicu

Boris Stanić (lijevo) i Teufik Šehić (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Srpski borac ubilježit će prvi profesionalni nastup u FNC organizaciji

Dijeli nas tri tjedna od FNC 13 priredbe u Beogradu, a sukladno tome polagano se počinju objavljivati mečevi koje ćemo gledati u Pioniru. Glavne mečeve manje-više znamo, a na red dolaze i oni koji će otvarati cijelu priredbu pa je tako objavljen meč perolake kategorije: Boris Stanić pokušat će pomrsiti račune u povratku Teufika Šehića!

Stanić (2-0) će imati svoj prvi profesionalni nastup u FNC-u. Već je jednom nastupio, ali to je bio amaterski meč u ovogodišnjoj sezoni Armagedona kada je u Medulinu pobijedio Erika Pletikosa. Posljednji profesionalni nastup odradio je prije tri tjedna (24.9.) na Leskovac Fight Championshipu gdje je tehničkim nokautom svladao Mateja Simića u prvoj rundi. Ako ubrojimo i amatersku karijeru, trenutno uživa niz od devet pobjeda i zasigurno će biti motiviran doći do dvoznamenkaste brojke pred domaćom publikom.

Ipak, pred sobom neće imati lak zadatak jer ga s druge strane kaveza čeka Teufik "Hanibal" Šehić (1-0). Mlađeg brata teškaša Benjamina MMA javnost upoznala je na FNC 8 priredbi u Podsusedu kada je na "short notice" uletio u finale Armagedona protiv Abrahama Area. Iako se očekivalo da će samo poslužiti da "Abi" upiše prvu profesionalnu pobjedu i nakon samo nekoliko mjeseci treniranja MMA-a, zaključao mu je sjajan "leg lock" te ga završio u prvoj rundi i pokazao da je majstor BJJ-a. Tim nastupom i svime što je napravio poslije njega osvojio je srca mnogih MMA fanova. Prema ranijim najavama, očekivalo se da će nastupiti u Sarajevu na FNC-u 14 (2.12.), ali očito je došlo do promjene plana te će pokušati skinuti skalp domaćem borcu.

Podsjetimo, FNC 13 održava se 4.11. u Dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir), a poručujemo vam da kupite karte dok ih još ima, a ako ne uspijete doći do vrijednog papirića, uvijek je tu opcija PPV-a.

Linker
24. travanj 2024 18:06