Regija

(VIDEO) Delija i Cappelozza oči u oči po prvi put pred veliko PFL finale

Bruno Cappelozza i Ante Delija
 screenshot (Youtube)
Hrvatski teškaš uskoro će odraditi najveću borbu svoje dosadašnje karijere

Četiri tjedna pred ovosezonsku finalnu priredbu Professional Fighters League turnira, promocija je okupila borce i borkinje, sudionike finalnih borbi šest turnirskih kategorija, na službenoj konferenciji za medije. Među njima su bili Ante Delija i njegov protivnik, Bruno Cappelozza.

Osim što je pobjeda u ovoj borbi vrijedna titule PFL prvaka i iznosa od milijun dolara (poraženi osvaja 200 tisuća), Ante Delija dobio je dodatni bonus. Priliku osvetiti poraz koji je doživio u prvom ovosezonskom kolu, kad ga je Cappelozza na samom početku zatekao i savladao tehničkim nokautom. Delija je u tu borbu ušao previše opušteno i otvoreno, nije očekivao tako ubojit boks svog protivnika i platio je tome danak. Sad će imati priliku drugačijom taktikom potvrditi kako je ono samo bio splet okolnosti.

Kako su se našli na istom događanju, tako su se Delija i njegov brazilski protivnik po prvi put nakon prethodne borbe, naravno time i prvi put pred finale, susreli licem u licem, pogledali oči u oči.

Delija i Cappelozza otvorit će glavni dio priredbe koja se održava 27. listopada na Floridi. Promocija je kao glavnu borbu iste postavila finalnu borbu ženske lake kategorije između Kayle Harrison i Taylor Guardado, dok će sunaslovna borba biti revanš finale velter kategorije iz prve sezone, automatski međusobni sudar pobjednika prve i druge sezone, Magomeda Magomedkerimova i Raya Coopera III.

Linker
19. travanj 2024 03:33