Regija

(VIDEO) Drviš Cro Copu prodao svoju 'najjaču' foru, ovaj poludio: 'Posjetite ga na traumatologiji...'

Ilustracija - Cro Cop i Drviš
 Screenshot
Mirko Filipović i Stipe Drviš su se uputili u Italiju gdje će Cro Cop vjerojatno održati još jedan seminar, što u posljednje vrijeme redovito radi. Bivši svjetski boksački prvak, koji putuje s njim, mu je pokušao prodati foru radi koje se Filipović naljutio.

Radi se zapravo o klasičnoj Drviševoj šali koju "prodaje" govoto svim svojim suputnicima. Danas MMA trener, a nekoć proslavljeni boksač, čeka da njegovi suputnici (ili suputnik) zaspu i onda ih naglo i glasno preplaši i pritom probudi Sve to naravno ovjekovječi videom koji obično završi na društvenim mrežama.

Ovaj put je žrtva bio usnuli Cro Cop kojem Drviševo glasno i naglo buđenje nije sjelo. Ljuti Filipović mu je rekao da ne snima te mu je odgurnuo kameru uz napomenu da je "taman zaspao". Kasnije se legendarni hrvatski borac očito odljutio jer je i sam stavio zabavan video na svoj Instagram.

"Adler mi je smjestio svoju kvarnu foru. I to taman kad me najslađi san uhvatio. Svi koji ga žele posjetiti mogu to učiniti na trumatologiji opće bolnice u Veneciji", napisao je Cro Cop u šali.

"A taman je fino usnuo i onda nervoza na najjače. Mravi imaju kratak fitilj", napisao je uz svoj video Drviš.

Nas su svakako pošteno nasmijali pa s veseljem dijelimo ovaj video:


Linker
13. travanj 2024 17:53