Regija

(VIDEO) FNC izbacio ‘aftermovie‘ spektakla u Puli, pogledajte fantastične kadrove iz pulskog amfiteatra

Pula, 020923.
FNC borbe u pulskoj areni.
Na fotografiji: publika i ugodjaj u areni.

 GORAN SEBELIC Cropix
Video možete pogledati na dnu članka

Prošlo je gotovo dva tjedna od FNC 12 priredbe u Puli. Bio je to spektakl u pulskoj Areni o kojemu će se još pričati, a gledali smo neke sjajne borbe.

Zvijezda "eventa" zasigurno je bio Ivan Vitasović koji je nastupio u glavnoj borbi večeri. Branio je svoj pojas teške kategorije protiv poljskog teškaša Michala Andryszaka, a iako je dvije runde proživljavao teški pakao, vratio se iz mrtvih iduću rundu i tehničkim nokautom završio "Longera" te obranio pojas kraljevske kategorije.

Još jedan borac koji je pružio fantastičan nastup bio je Matej Batinić koji je osvojio pojas poluteške kategorije u najboljoj borbi večeri protiv Gadzhimurada Khebdeeva. I on je bio u dosta teškoj situaciji, ali se izvukao te u petoj rundi slavio gušenjem. Prvi prvak u velteru je postao Nikola Joksović, a mogli smo gledati još neke zanimljive borbe.

Ipak, ono što se prvo veže uz ovu priredbu jest sami ambijent pulskog amfiteatra, gdje su se prije nekoliko tisuća godina borili gladijatori. Za MMA borce se govori da su moderni gladijatori te je ovo mjesto savršeno za održavanje ovakve priredbe.

Upravo iz razloga da ne biste samo tako zaboravili taj događaj, nakon raznih videomaterijala sada je objavljen i "aftermovie" priredbe. Dvije i pol minute traje ovaj video, a možete ga pogledati na dnu ovog članka.

Linker
27. veljača 2024 16:44