Regija

Bomba iz FNC-a! Savo Lazić napada Joksovića i titulu u velter kategoriji! Potvrđena i lokacija beogradskog spektakla

FNC 13 plakat

 Fnc
Jedva čekamo ostale mečeve koji će tek biti otkriveni, a ako je suditi po ovome što sad znamo, čeka nas možda i najjači FNC-ov ‘‘card‘‘ do sada

FNC za spektakl u Beogradu ima ozbiljne planove, a za sada smo već znali da će se Vaso Bakočević i ‘‘Croata‘‘ Barrio boriti u svom međusobno drugom meču, a iz organizacije su danas potvrdili još jednu fenomenalnu vijest – na priredbi ćemo gledati okršaj za titulu u velter kategoriji!

Danas je objavljen i plakat za priredbu u Beogradu, a u drugom su planu bili Vaso i ‘‘Croata‘‘. Međutim, ono što je u prvom planu će oduševiti sve regionalne fanove jer će Nikola Joksović svoju titulu braniti – protiv Save Lazića!

Josković je inače titulu nedavno osvojio u Puli kada je bio bolji od Marka Kisiča te je ga je svladao tehničkim nokautom u drugoj rundi. Postao je Joksović tako prvim prvakom FNC-a u velter kategoriji, a prva obrana titule ga čeka već u jedanaestom mjesecu.

Savo Lazić s druge strane nije nastupio od FNC 7 priredbe prije godinu dana također u Puli, a tom je prilikom nokautirao Ivicu Truščeka za samo 18 sekundi. Dovoljno je to promociji da ga stavi pred Nikolu Joksovića i da mu pokuša pružiti težak meč i potencijalno uzeti nedavno osvojenu titulu.

Osim ovog meča, FNC je konačno potvrdio i lokaciju ove priredbe. FNC 13 će se održati u dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir), a datum je dobro poznat – 4.11. Jedva čekamo ostale mečeve koji će tek biti otkriveni, a ako je suditi po ovome što sad znamo, čeka nas možda i najjači FNC-ov ‘‘card‘‘ do sada.

Linker
26. travanj 2024 16:09