Regija

(VIDEO) FNC objavio kadrove ‘iza scene‘ u Bugojnu, pogledajte kako je to izgledalo na finalu Armagedona

FNC Bugojno

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Produkcijski je odrađen jako dobar posao

Točno mjesec i jedan dan dijeli nas do nadolazećeg spektakla u pulskoj Areni gdje će se nakon godinu dana vratiti FNC s priredbom FNC 12. Povratak u amfiteatar bit će popraćen s nekoliko borbi za pojas i produkcijskim spektaklom koji nikako ne želimo propustiti.

Dok čekamo tu priredbu, još uvijek se zbrajaju dojmovi finala četvrte sezone Armagedona koje se održalo 22. srpnja u Bugojnu. Dobili smo pobjednike u četiri kategorije, a gledali smo i pet "superfightova" u kojima smo pretežito vidjeli nastupe domaćih boraca. Možemo konstatirati da se "roster" organizacije dosta pojačao te da će na nadolazećim priredbama novi borci dobiti priliku pokazati što znaju, a pobjednik poluteške kategorije Armagedona, Andres Ramos trebao bi nastupiti već u Puli.

Nakon te priredbe u BiH, FNC je prvo izbacio "aftermovie" koji smo prenijeli prije nekoliko dana, a danas je izašao video u kojem možemo vidjeti kadrove "iza scene" gdje se vidi dobro odrađen posao ako se priča o produkciji, a usto možete vidjeti i što su borci proživljavali na dan priredbe. Video možete pogledati na dnu članka.

Linker
29. travanj 2024 23:25