Regija

(VIDEO) Goran Reljić zaustavljen u prvoj rundi ACA debija

Nikola Dipchikov vs Goran Reljić
 Screenshot (Facebook, ACA)
Težak poraz tehničkim nokautom doživio je 'Ghost' u svom prvom nastupu za poznatu rusku promociju

Neuspješan debi za Absolute Championship Akhmat imao je u četvrtak navečer hrvatski MMA veteran Goran Reljić.

'Ghost' je u poljski Lodz na ACA 109 priredbu stigao s velikim očekivanjima i četiri pobjede u nizu, ali Bugarin Nikola Dipchikov pokazao se kao izuzetno opasan i ozbiljan suparnik.

Već od samog početka borbe Dipchikov je zauzeo centar i dao do znanja da će agresivno otvoriti meč. Reljić se u tim trenucima puno kretao i priprijetio s nekoliko 'low kickova', ali to je uglavnom bilo sve što je 36-godišnji Zadranin uspio pokazati do udarca koji je označio početak njegovih velikih problema.

Točno polovicom prve runde Goran je još jednim 'kickom' napao nogu svog protivnika, a Dipchikov je na to odgovorio savršeno tajmiranom kontrom, odnosno lijevim krošeom koji je uzdrmao Reljića.

Jednom kada je 'nanjušio krv', bugarski se borac zaletio te s kombinacijom koja je uključivala i napad koljenom srušio 'Ghosta'. Uslijedio je potom i 'ground and pound' te prekid suca koji je u jednom trenutku procijenio da se Goran više ne može braniti.

Nekadašnjem UFC borcu i KSW prvaku je ovo bio deveti poraz u karijeri koja broji još 19. pobjeda, dok je njegov suparnik nakon priredbe u Lodzu stigao do 19-7-1 (nc) omjera.

Linker
03. svibanj 2024 01:32