Regija

(VIDEO) ‘Hej, Reptili! Ivan Erslan se vraća!‘: KSW sjajnim Erslanovim nokautom priziva njegove navijače

Przemyslav Mysiala

 Screenshot (youtube, Ksw)
Ponajbolji hrvatski MMA borac ovog vikenda tražit će novu pobjedu pod okriljem KSW-a

Hrvatski borac Ivan Erslan jedno je od najzvučnijih imena KSW-ove poluteške kategorije. 30-godišnji borac iz zagrebačkog American Top Teama, iza sebe ima dvije pobjede i jedan poraz pod okriljem najjače poljske MMA promocije.

Nokautom u prvoj rundi, Erslan je pobijedio Darwina Rodrigueza i Przemylsava Mysialu, a Tomasz Narkun u meču za titulu KSW-ove poluteške kategorije, pokazao se nepremostivom preprekom.

Erslana ovog vikenda čeka opasni Poljak Rafal Kijanczuk (11-4-0). Čak deset svojih pobjeda Kijanczuk je upisao nokautom. 29-godišnjak nadimka ''Kijana'' trenutno je u nizu od tri uzastopne pobjede, a protiv Erslana će upisati svoj drugi KSW nastup.

Ivanu bi borba protiv Kijanczuka mogla biti i posljednja za najjaču poljsku MMA promociju. Dugo se već spominje kako Erslan zapravo već ima ponudu od strane UFC-a, a Kijanczuk bi mogao biti njegova posljednja stepenica ka ulasku u najjaču svjetsku MMA promociju.

Erslan kao i brojni hrvatski borci, uživa veliku podršku ''Reptila''. Radi se o Facebook grupi koju čine fanovi Podcast Inkubatora i brojni naši borci nerijetko hvale podršku koju dobivaju od njih.

Jedan od običaja ''Reptila'' jeste obasipanje protivničkih boraca ''emojijem'' guštera (reptila). Poljaci i KSW jako dobro su upoznati s time i tako su objavom na Instagramu odlučili prizvati ''Reptile''.

''Hej, Reptili. Ivan Erslan se vraća u subotu!'', kratka je KSW-ova poruka, a uz objavu su priložili snimku Erslanova nokauta kojim je zaustavio Mysialu.

Bio je to sjajan nastup hrvatskog borca i prva pobjeda u 2021. godini. Nadamo se kako će protiv Kijanczuka upisati i prvo slavlje u 2022. godini, a onda će se zajedno s vojskom ''Reptila'' moći zaputiti prema UFC-u.

Linker
15. travanj 2024 05:21