Regija

(VIDEO) Ivicu Truščeka večeras očekuje novi nastup u Oktagonu: Prisjetimo se njegovog debija iz 2022. godine

Trušček vs. Jungwirth

 Youtube (oktagon Mma)
Večerašnja priredba starta od 18:00 sati, a kako stoji na njihovoj službenoj stranici, Ivica bi trebao otvoriti ‘‘main card‘‘ i biti šesta borba večeri

Legendarnog Ivicu Truščeka večeras očekuje novi izazov, odnosno, drugi meč u Oktagonu. Svoj debi za organizaciju Ivica je imao u šestom mjesecu 2022. godine, a tom prilikom je nažalost izgubio od Christiana Jungwirtha. Junački se borio, no njemački borac je ipak slavio prekidom u drugoj rundi.

Pružio je Ivica tada jako dobar meč i atraktivan za publiku, što je organizacija svakako prepoznala i angažirala ga ponovno. Večeras će Trušček imati svoju drugu priliku u Oktagonu, odnosno više od godinu i pol dana nakon svog debija. Večeras će mu na putu stajati Cihad Akipa (6-1), borac koji također ima samo jedan nastup i jedan poraz u Oktagonu.

Jučer smo pisali o nesportskim scenama koje je Akipa prouzrokovao, odnosno, napao je Ivicu nakon ‘‘staredowna‘‘. Ivica nam je rekao kako mu je zasmetalo što je ‘‘lajkao‘‘ komentare s hrvatskom zastavom. Neovisno o tome što ga je zasmetalo, organizacija takve scene ne bi trebala dopuštati van kaveza.

No, vratimo se mi na sportsku stranu priče. Ivica je puno iskusniji borac te se borio s nemjerljivo ozbiljnijim protivnicima nego Akipa, iako je Akipa dosta mlađi borac s manje ‘‘kilometraže‘‘ na satu. U svojih šest mečeva, Akipa je pet puta slavio prekidima, no opet valja napomenuti da se do sada borio s potpunim anonimcima.

Večerašnja priredba starta od 18:00 sati, a kako stoji na njihovoj službenoj stranici, Ivica bi trebao otvoriti ‘‘main card‘‘ i biti šesta borba večeri. Po toj logici bi njegov nastup mogli očekivati iza 20:00 sati, no kako je to uvijek podložno promjenama, najbolje bi bilo da uživate u prijenosu od početka.

Dok čekamo večerašnju priredbu, prisjetimo se Ivičinog debija u Oktagonu i meča protiv Jungwirtha:

Linker
17. travanj 2024 03:07