Regija

(VIDEO) Kaos i tučnjava na vaganju u Oktagonu, protivnik napao Truščeka: ‘Uvrijedio se zbog ‘lajkanih‘ komentara‘

Ivica Trušček i Cihad Akipa

 SCREENSHOT
Snimku ove sekvence možete pogledati na dnu članka

Ovog vikenda čeka nas nova priredba u režiji najbrže rastuće europske MMA promocije Oktagona. Ono što je nama zanimljivo jesu nastupi dva hrvatska borca, Luke Milidragovića te Ivice Truščeka, koji je već danas bio upleten u probleme na sučeljavanju.

Naime, prilikom susreta licem u lice s njegovim protivnikom, njemačkim borcem turskog porijekla Cihadom Akipom izbila je tučnjava. Akipa mu se unio u lice, "Terror" ga je zgrabio za leđa te su počele letjeti šake. Na kraju su ih okupljeni jedva uspjeli razdvojiti te nije došlo do većeg incidenta. Kontaktirali smo Truščeka koji nam je izjavio:

"On se uvrijedio zato što sam ‘lajkao‘ neke komentare s hrvatskom zastavom. Uhvatio sam ga za leđa, a onda je on počeo udarati. Bacio je tri krošea, ali nije pogodio mene, već organizatora. Čini se da ne barata udarcima kako treba", kroz smijeh poručuje legendarni hrvatski borac.

Snimku ove sekvence ostavit ćemo vam na dnu članka. Priredba se održava u subotu (10. veljače), početak je u 18.00 sati. Truščekov meč je šesti po redu, a prije njega nastupa Milidragović koji nastupa protiv Jana Malacha.

Linker
26. travanj 2024 13:15