Regija

(VIDEO) Iz KSW-a najavili ‘krvoproliće‘ u Stošićevom debiju: ‘Čeka ga zastrašujuć i nemilosrdan suparnik‘

Michal Wlodarek i Darko Stošić
 KSW
Čelnici poljske promocije slikovito su najavili teškaški okršaj koji nam stiže sa subotnjim eventom

Darko Stošić (13-4) ovoga će vikenda debitirati u KSW-ovom kavezu, a kao svog prvog protivnika pod okriljem poljske MMA promocije imat će Michala Wlodareka (8-2).

Srpski borac za nove se izazove ponovno vraća u tešku kategoriju, a prema najavama KSW-ovih čelnika, u subotu ga na priredbi naziva KSW 59 čeka težak i krvav meč.

"Ima jedan od najvećih i najiskrenijih osmijeha od svih boraca koje poznajem. Wlodarek je zastrašujuć, odlučan i nemilosrdan u kavezu. Teško ga se ne bojati", rekao je KSW-ov čelnik Maciej Kawulski u trenucima dok je opisivao Stošićevog suparnika.

U KSW-ovoj video najavi ovog susreta nešto je o nadolazećem susretu rekao i sam Wlodarek.

"Jednostavno se volim boriti, a borba ne počinje u kavezu, već na vaganju. Moram mu ući u glavu prije nego što ga nokautiram. Uzbuđen sam i fokusiran na konačni cilj, a to je teškaška titula", jasan je bio poljski borac.

KSW je Stošića predstavio kao bivšeg judoku i jednu od najvećih zvijezda balkanske MMA scene, a sve su to popratili i kadrovima s njegovih nastupa na priredbama hrvatske Final Fight Championship promocije.

"Svježa krv u KSW-ovoj teškoj kategoriji i debi koji su balkanski MMA fanovi dugo očekivali. Bit će to krvoproliće", poručio je za kraj KSW-ov predsjednik Martin Lewandowski.

Linker
21. travanj 2024 20:27