Regija

(VIDEO) Jedan od najvećih događaja u 2020. godini: UFC časti snimkom borbe Miočića i Cormiera!

Stipe Miočić i Daniel Cormier 3
 Screenshot (YouTube, UFC)
Većini naših čitatelja najdraži borilački događaj u proteklih 12 mjeseci dogodio se 15. kolovoza

Iako smo anketu postavili tek u posljednjim satima 2020. godine, već je vrlo jasno kako je treća borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera, koja se održala 15. kolovoza sada već prošle godine, većini naših fanova najdraži borilački trenutak koji se dogodio u proteklih 12 mjeseci. Borba je to oko koje je bilo puno napetosti pri samom ugovaranju i čekanju na istu te su mnogi vrlo emotivno istu proživjeli.

Stipe Miočić je srećom bio onaj koji nije dozvolio da ga emocije preuzmu. Još od poraza u prvoj borbi protiv Cormiera, koji se dogodio dvije godine prije ovog trećeg okršaja, samouvjereno je govorio kako je najbolji na svijetu i kako mu spomenuti poraz ništa ne znači. Nakon što je u revanšu uspio doći do pobjede nakon velikog preokreta, trebala mu je uvjerljiva pobjeda u trećoj borbi da to na kraju u potpunosti potvrdi i da nakon borbe nema nikakve sumnje. U tome je itekako uspio.

Ovog puta nije bilo prekida, nije bilo udarca koji sve okrene ili trenutka nepažnje koji nekome može sve oduzeti. Ovog puta su dva teškaška ratnika u Octagonu provela punih 25 minuta, a većina tog vremena pripala je Stipi Miočiću, koji je čistom i zasluženom pobjedom ostao na vrhu te upisao svoju šestu pobjedu u sedam borbi za UFC titulu koje je odradio.Istovremeno je Daniela Cormiera u mirovinu poslao s gorkim okusom u njegovim ustima. Okusom za koji je sam DC izjavio kako nikad neće nestati, ali da se mora naučiti živjeti s njim.

UFC nam je kao novogodišnji poklon dao priliku da putem njihovog YouTube kanala još jednom, potpuno besplatno te u HD rezoluciji, proživimo tu borbu koju smo dugo čekali, ali smo zbog tog svog čekanja u njoj na kraju na pravi način uživali.

Linker
26. travanj 2024 22:58