Regija

(VIDEO) Joker protiv Tenka! KSW opako najavio borbu Ilića i opasnog Kesika

Aleksandar Ilić vs. Cezary Kesik
 screenshot
KSW je nastavio objavljivati sjajno odrađene pojedinačne najave za KSW 51 priredbu. Na red su došli Aleksandar Ilić i Cezary Kesik, a srpski Joker i poljski Tenk najavljeni su na opak način, kao uostalom i borbe ranije najavljene na ovaj način.

Aleksandar Ilić napokon je dočekao svoju drugu borbu u KSW-u, nakon što je u prvoj jednim od najboljih ovogodišnjih nokaut savladao Damiana Janikowskog. Tim putem ušao je i u obračun s poljskim medijima i publikom, a sad bi publiku u Zagrebu trebao imao na svojoj strani protiv neporaženog Cezaryja Kesika, borca koji je također uspješno odradio svoj ovogodišnji KSW debi.

"Joker je do sada imao raznih protivnika, no niti jedan nije bio Poljski Tenk", najavio je borbu jedan od vlasnika KSW-a, Maciej Kawulski. Nešto slično rekao i Martin Lewandowski, dok su najave boraca ipak bile malo detaljnije.

"Čvrst je i snažan borac, vjerojatno snažniji od mene kad gledamo samo na taj faktor. Ima devet pobjeda i niti jedan poraz pa sam uvjeren kako je vrlo samouvjeren. No, isto tako sam i ja uvjeren da sam bolji od njegovih ranijih protivnika. Vidjet će da sam jedan drugi nivo", rekao je Ilić pa je onda dodao kome posvećuje borbu:

"Borim se za moju kći. Želim da jednog dana ima priliku govoriti kako joj je otac bio prvak i najbolji borac na svijetu. Moj je plan ući i lagano ga ubiti, a nakon toga će svi pričati o ovoj borbi, kao o mojoj prethodnoj."

Kesik vjeruje da će biti sposoban napraviti ono što je Iliću u prve dvije runde njihove borbe napravio Janikowski, s tim da namjerava biti pažljiviji po pitanje onoga što nudi srpski borac srednje kategorije.

"On je kickboksač koji jako dobro udara, ima dugo udove i cijeli stand up mu je jako opasan pa moram biti izuzetno oprezan. Ali, protiv Janikowskog je izgubio dvije runde bez da je išta pokazao u borbi na podu. Mislim kako ću to znati iskoristiti", najavio je Poljak iz Lublina.

Ilić je u dosadašnjoj karijeri prema podacima sa Sherdoga upisao 12 pobjeda i dva poraza, a osam puta slavio je nokautom. Kesik je nastupio devet puta do sada, svaki put je upisao pobjedu, od čega sedam puta nokautom. To su brojke koje nam daju do znanja kako ova borba ne bi trebala dočekati sudačku odluku.

Linker
26. travanj 2024 06:55