Regija

(VIDEO) ‘Jokerov‘ sljedeći protivnik zakačio se s Mikeom Perryjem: Nakratko su ‘poletjele‘ šake

Magomed Ismailov i Mike Perry

 Screenshot (instagram, Tanya Evdokimova)
Magomed Ismailov fizički se sukobio s bivšim UFC-ovim borcem Mikeom Perryjem

Zanimljiv meč 7. listopada (10. mjesec) čeka ponajboljeg srpskog MMA borca Aleksandra Ilića. ‘‘Joker‘‘ će predvoditi event Pravda Fight Championshipa, a protivnik će mu biti domaća MMA zvijezda Magomed Ismailov.

Neće Maga i ‘‘Joker‘‘ odraditi MMA meč, nego će se obračunati prema boksačkim pravilima. Borba je ugovorena na osam rundi po tri minute. Iako Ismailov ne pripada redu onih najboljih ruskih boraca, radi se o izrazito moćnom borcu koji uživa veliku popularnost u Rusiji.

Preko dva milijuna pratitelja na Instagramu i 250 tisuća na YouTube kanalu dobar su pokazatelj njegove popularnosti, a Ilić bi pobjedom nad njim privukao veliku pažnju, a možda bi mu i ‘‘preoteo‘‘ dio svih tih silnih fanova. Ismailov se zaprao trebao boriti protiv Alexandera Shlemenka pod okriljem RCC-a, ali nakon što je Ilić ekspresno nokautirao Shlemenka, srpskom borcu otvorile su se nove mogućnosti, a među njima i meč protiv popularnog Mage.

Desetak dana dijeli nas od borbe, a Ismailov se ususret meču skoro ozbiljnije potukao i s Mikeom Perryjem. Naime, Maga je gostovao na konferenciji za medije koju organizira REN TV Fight Club Super Series, a njihov event ovog vikenda predvodi meč između Vagaba Vagabova i Alexa Nicholson. Nicholson je prijatelj Mikea Perryja i ‘‘Platinum‘‘ je s njim doputovao u Rusiju. Ismailov se također našao tamo, a lako je moguće da su organizatori sve to planski napravili kako bi mogli sučeliti Ismailova i Perryja.

Tijekom njihovog sučeljavanja, došlo je do tenzija. Iako je bilo vidljivo da bi se borci mogli u svakom trenutku potući, nitko ih na početku nije pokušao razdvojiti, a kamerman je odrađivao svoj posao. Perry je nešto dobacivao Ismailovu i ubrzo su ‘‘poletjele‘‘ šake. Borci su se nakratko fizički obračunali, a zatim je više osoba stupilo na pozornicu i razdvojili su ih.

Niti jedan udarac nije odsjeo na glavi uključenih aktera i čini se kako su Rusi uspješno napravili ‘‘hype‘‘ za potencijalni meč između Perryja i Ismailova. Isti ‘‘hype‘‘ stvarali su i za meč Ismailova i Shlemenka pa im je Ilić pomrsio planove. Tko zna, možda ‘‘Joker‘‘ pomrsi planove i Magomedu tako što će ga pobijediti 7. listopada (10. mjesec). A tko zna nakon toga, možda mu ukrade i ovaj potencijalni meč protiv Mikea Perryja.

Linker
24. travanj 2024 04:46