Ostalo

Mike Perry objavio ugovor za meč protiv Jakea Paula: ‘Potpisao sam ugovor, ali on se predomislio‘

Mike Perry

 Screenshot (youtube, Bkfc)
Bivši UFC-ov borac rado bi se obračunao s neporaženim YouTuberom

Krajem desetog mjeseca 2021. godine, Mike Perry razišao se s UFC-om nakon isteka ugovora, a skrasio se tamo gdje mu je zapravo i mjesto - u boksu bez rukavica. ‘‘Platinum‘‘ je dugi niz godina poznat kao borac koji preferira bespoštedni obračun u stojci, a boks mu je najjači atribut.

Bare Knuckle Fighting Championship organizacija iskoristila je njegov istek ugovora u UFC-u i doveli su ga pod svoje okrilje (Perry je jednom nastupio pod okriljem Triad Combata prije potpisa za BKFC). Perry je zasad odradio dva nastupa u BKFC organizaciji. U drugom mjesecu 2022. godine porazio je Juliana Lanea, a u osmom mjesecu bio je bolji i od Michaela Pagea.

Vratio se tako Perry na pobjedničke staze, a u 2023. godini nada se nekim velikim mečevima. Perry je prozivao Natea Diaza, a rado bi se obračunao i s Jakeom Paulom. YouTuber zasad nije baš pokazivao interes za borbu protiv Perryja, a zanimljive informacije podijelio je Perry putem Twittera.

‘‘Potpisao sam ugovor za meč protiv Jakea Paula, ali on se predomislio.‘‘, napisao je ‘‘Platinum‘‘.

Svoju tvrdnju Perry je potkrijepio i primjerkom ugovora koji je potpisao s Most Valuable Promotions promotorskom kućom, a radi se o promotorskoj kući Jakea Paula. Prema informacijama s ugovora, Paul i Perry trebali bi se boriti 18. veljače (2. mjesec), u kategoriji do 84 kg (185 ‘lbs‘). Perry je na kraju ugovora stavio svoj potpis, ali pitanje je radi li se o legitimnom i relevantnom ugovoru, ili Perry jednostavno provocira Jakea Paula.

Za očekivati je da će se Paul javno očitovati po pitanju ovog ugovora koji je Perry objavio. Možda su ugovor i ponuda uistinu postojali, ali nakon što je Paul porazio Andersona Silvu, nameće se pitanje koliko smisla mu donosi meč protiv Mikea Perryja koji je daleko manje ime od ‘‘Spidera‘‘ ili Tyrona Woodleyja kojeg je Paul dvaput porazio.

Linker
11. travanj 2024 04:48