Regija

(VIDEO) Kamere zavirile u posljednje Rakićeve i Santosove pripreme: ‘Evo zašto me zovu Raketa‘

Aleksandar Rakić i Thiago Santos
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Ovo je sjajna prilika i jedva čekam svijetu pokazati da ću uskoro postati broj 1‘

Objavljene su prve dvije epizode UFC 259 Embedded serijala. U dosad neviđenim kadrovima, između ostalog, možemo vidjeti i posljednje pripreme sudionika velike borilačke priredbe koja se ovoga vikenda održava u Las Vegasu.

Među zvijezdama koje su dobile svoj prostor u ovih prvih 20-ak minuta, našlo se mjesta i za Aleksandra Rakića te njegovog suparnika Thiaga Santosa.

"Osjećam se sjajno. Spreman sam. Bit će vatreno i nasilno. I to mi se sviđa. Toliko sam uzbuđen oko ove borbe", rekao je u UFC-ove kamere Brazilac Santos.

Nešto kasnije dobili smo uvid i u posljednje pripreme srpsko-austrijskog borca:

"Ovo je jedan od razloga zašto me zovu 'Raketa', jer sam jako eksplozivan. Čeka me Brazilac Santos, drugorangirani izazivač u poluteškoj kategoriji. Tražio sam borbu s TOP 5 suparnikom i dali su mi njega. Ovo je sjajna prilika i jedva čekam svijetu pokazati da ću uskoro postati 'broj 1'", glasio je Rakićev komentar. (Od 6:30 drugog nastavka UFC 259 Embedded serijala.)

Podsjetimo, Aleksandar i Thiago otvorit će glavni program UFC-a 259, a nešto više informacija o samoj priredbi saznajte OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 01:16