Regija

(VIDEO) KSW 63 ceremonijalno vaganje: Sara ošamarila protivnicu, Rakasa i Romanowskog razdvajali

 screenshot (YouTube, KSW)
Po svemu sudeći, na KSW 63 priredbi čeka nas jako puno uzbuđenja

Nakon uspješno odrađenog službenog vaganja, gdje je svih pet boraca iz naše regije potvrdilo kako su itekako profesionalno shvatili svoje obaveze, KSW je organizirao ceremonijalno vaganje na kojem su se isti sučelili licem u lice sa svojim protivnicima. I tu nije nedostajalo uzbuđenja, posebno u dva slučaja.

Roberto Soldić i Patrik Kincl svoj su posao odradili uz međusobni respekt i jasno je kako oni svoje najbolje čuvaju za kavez. Ništa drugačije nije niti kod Antuna Račića i Jakuba Wiklacza, iako je nekih teških riječi ovih dana bilo, kao niti u slučaju Darka Stošića i Michala Andryszaka. Ali, za teškaše već znamo kako su oni poslovično najmirniji u ovakvim slučajevima, dok ono pravo pokazuju nakon što sudac da znak za početak borbe. Kod preostalih dvoje hrvatskih predstavnika bilo je pomalo vatreno.

Između Aleksandra Rakasa i Tomasza Romanowskog zaiskrilo je nakon što su se jedan drugom previše približili. Došlo je do naguravanja, no brzo je reagirao KSW-ov vlasnički dvojac Lewandowski-Kawulski te su razdvojeni. Na kraju su s osmjehom obojica napustili pozornicu.

Pred svoj prvi KSW nastup Sara Luzar Smajić djeluje itekako nabrijana. Ona se unijela tijelom u Aitanu Alvarez, nakon čega ju je ova odgurnula. Prije nego je došlo do reakcija sa strane, još je Sarina ruka završila na licu njene protivnice. Je li bilo riječ o šamaru ili samo laganom dodiru, procijenite sami.

Ono što je sigurno je da uz ovu priredbu sigurno neće biti dosadno.

Linker
26. travanj 2024 06:17