Regija

(VIDEO) KSW izdvojio najbolje mečeve u 2021. godini: Dvojica Hrvata uvrštena su u kompilaciju

Sebastian Przybysz vs. Antun Račić

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najbolja poljska MMA organizacija složila je zanimljivu kompilaciju najuzbudljivijih mečeva u 2021.

Već nekoliko godina, hrvatski borci istaknuti su članovi KSW-a, najbolje poljske MMA organizacije te ujedno ponajbolje europske MMA promocije. Roberto Soldić možda je i najbolji borac na cijelom rosteru, a borci poput Antuna Račića, Ivana Erslana, Filipa Pejića, nekoć Gorana Reljića i mnogih drugih, također su imali zapažene rezultate.

Krajem 2021. i početkom 2022. godine, KSW je objavio nekoliko videa gdje su izdvajali najbolje trenutke iz protekle 2021. godine. Tako su se u kompilaciji za najbolje nokaute godine našli Roberto Soldić, ali dvaput i srpski borac Darko Stošić. Video kojim je poljska promocija obuhvatila najbolje borbe u protekloj godini, također uključuje neke domaće borce.

Prije svega, valja izdvojiti Antuna Račića. Dubrovčanin je u trećem mjesecu protekle godine, ostao bez pojasa KSW-ove bantam kategorije. Sebastian Przybysz savladao ga je jednoglasnom odlukom sudaca, nakon pet rundi uistinu bespoštedne borbe. Račiću se često spočitavalo kako je dosadan borac koji se oslanja isključivo na hrvanje. Hrvat je u ovom meču dokazao kako može biti itekako uzbudljiv, a zavirite li u komentare ovog videa, uočit ćete kako mnogi fanovi smatraju da su upravo Račić i Przybysz pružili najbolji meč u 2021. godini.

Roberto Soldić također je pronašao svoje mjesto u kompilaciji najboljih KSW-ovih mečeva u 2021. godini. ''RoboCop'' je u 12. mjesecu došao do pojasa srednje kategorije i time je postao prvakom dvaju težinskih kategorija (velter i srednje). Roberto je nokautom u drugoj rundi savladao legendarnog Mameda Khalidova, a KSW je i taj meč uvrstio među najbolje.

Što je još poljska MMA promocija izdvojila u kompilaciji najboljih prošlogodišnjih mečeva, pogledajte u videu koji se nalazi pri dnu teksta.

Linker
18. svibanj 2024 07:15