Regija

(VIDEO) KSW najavio Pejićevu subotnju borbu: ‘Reći ću samo jedno, taj dečko ima muda!‘

Filip Pejić
 Screenshot (youtube, Ksw)
Poljskom debitantu nije bilo lako pronaći protivnika, no Pejić je uvijek spreman na ovakve borbe

"Jedan je među najvećim transferima u KSW unutar posljednjih mjeseci, drugi je autor jednog od najboljih nokauta unutar KSW kaveza. Oba su vatrene krvi, bit će ovo vatreni sukob stilova", tim riječima je suvlasnik KSW-a, Maciej Kawulski otvorio najavu borbe Daniela Ratkowskog i Filipa Pejića.

Poljak dolazi u promociju kao vlasnik titule prvaka FEN i Babilon promocija, a cilj mu je pridodati KSW-ovu te tako ujediniti titule tri poljske promocije. Dolazi sa sjajnim pobjedničkim nizom i nije mu bilo lako pronaći protivnika, no Pejić je uvijek spreman na ovakve borbe. Uostalom, to je najlakši način za vratiti se tamo gdje je bio prije poraza od Salahdinea Parnassea.

"Ovo je jedan od najzanimljivijih KSW debija unutar posljednjih nekoliko godina, dok za Pejića mogu reći samo jednu stvar. Taj dečko ima muda", nadovezao se Martin Lewandowski.

Rutkowski je trenutno najbolje rangirani poljski borac perolake kategorije, dok je Pejić autor drugog najbržeg nokauta u povijesti KSW-a. Bit će to svakako sjajna borba, sedma od devet na rasporedu priredbe koja se održava u subotu 23. listopada.

"Gledao sam njegove KSW borbe, znam njegov stil. Jako je dobar borac, pogotovo u stand upu. Ima dvije ruke i dvije noge, mislim da su nam šanse u startu jednake", diplomatski je rekao Rutkowski, dodavši poruku za "Nitra":

"Filipe, čast mi je dijeliti kavez s tobom. Dat ću sve najbolje od sebe, nadam se da ćeš i ti tako. Idemo fanovima priuštiti pravu bitku."

Simpatičan je ispao Poljak, no ne smijemo se zavaravati. Kad sudac da znak za početak borbe, pretvorit će se u pravu zvijer. Radi se o energičnom borcu, kojem nije problem prolaziti kroz udarce da bi skratio distancu te pokazao se tamo gdje je najbolji. Uistinu nas čeka uzbudljiva borba.

Linker
15. travanj 2024 08:25