Regija

(VIDEO) KSW nas je podsjetio na brutalne nokaute Darka Stošića, između ostalog pogledajte kako je nokautirao Kitu

Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Ksw)
U subotu će se pokušati vratiti pobjedama protiv Stefana Vojčaka

Darko Stošić ove subote vraća se u kavez. Posljednji nastup odradio je u veljači (drugi mjesec) ove godine kada je pred domaćom publikom nokautiran, a krvnik je bio Shamil Gaziev te Stoletov debi za Brave nije prošao kako je zamišljeno.

Sada će odraditi novi nastup za KSW, a protivnik će mu biti neporaženi slovački teškaš Stefan Vojčak. Podsjetimo, Stošić je u prva tri nastupa za poljsku promociju upisao tri pobjede, a nakon toga je poražen u meču za pojas protiv Phila de Friesa, koji se također bori u subotu. Nakon tog meča, odradio je drugi meč protiv Michala Kite nakon što ga je prethodno pobijedio u lipnju (šesti mjesec) 2021. godine.

Vrlo motiviran bio je Michal Kita dokazati da ga je Darko Stošić porazio ‘‘lucky punchem‘‘ (‘sretnim udarcem) u meču koji su tada odradili. Stošić je tada nokautirao Kitu u prvoj rundi, nakon što je Poljak velikim dijelom runde bio bolji borac, ali Stošić je čekao svoju priliku za nokaut i uspješno ju je dočekao. Darko je ušao u revanš s namjerom da potvrdi svoju pobjedu iz prvog meča.

To je i uspio u drugoj rundi, kada je namirisao krv i agresivno pritisnuo Poljaka. Sve češće odsjedali su Stošićevi udarci na glavi poljskog veterana, a ubrzo je uslijedio novi brutalan nokaut u režiji srpskog teškaša. Upravo zato, iz KSW-a su nas podsjetili na sve nokaute koje je Stošić ubilježio pod njihovim krovom, a možete ih pogledati na dnu članka.

Linker
05. svibanj 2024 21:02