Regija

(VIDEO) Luka Ceranja podijelio je stanje na Islandu preko društvenih mreža, stavio je i znakovitu pjesmu

Luka Ceranja

 SCREENSHOT/VOYO
Hrvatski borac preselio se u Reykjavik gdje trenira u timu Gunnara Nelsona

FNC 14 priredba je iza nas, a devet sretnih dobitnika mogu se pohvaliti da su nasmiješeni izašli iz kaveza nakon borbe. Onaj koji je prvi dobio tu priliku jest hrvatski borac Luka Ceranja koji je priredbu otvorio pobjedom nad Teufikom Šehićem nakon što je "Hanibal" bio primoran predati meč poslije prve runde zbog ozljede ramena.

Bila je to prva Ceranjina pobjeda u profesionalnoj karijeri, a mnogo toga može zahvaliti svojem timu, Mjolnir MMA. Preselio je na Island gdje trenira u timu Gunnara Nelsona i sprema se za mečeve, ali sada nije baš u najugodnijoj situaciji. Naime, na Islandu je eruptirao vulkan te je stanovništvo ugroženo.

Ceranja je objavio "story" na svom Instagram profilu gdje je snimio crveno nebo iz svog stana te je u pozadinu stavio znakovitu pjesmu od TBF-a: Smak svita.

Nadamo se da Ceranja nije ugrožen te da će sve proći u najboljem redu i da mu fokus može biti isključivo na treniranju jer je to u ovakvim situacijama dosta otežano. U svakom slučaju, sve dok nije u bilo kakvim problemima, dobro je...

Linker
26. travanj 2024 10:22