Regija

(VIDEO) Marko Bojković prebio ‘TikTok-era‘ koji ga je izazivao: Denis Jurakić ga odvajao ‘armbarom‘, ali ga je ipak ‘ugušio‘

Marko Bojković

 Screenshot (instagram, Marko Bojkovic)
Ovo mu je vjerojatno zadnji put da izaziva borce

Izazivati profesionalne borce na sparinge i borbe vjerojatno je uvijek loša ideja, osim ukoliko i Vi sami niste profesionalni borac. Tome smo svjedočili puno puta, a danas smo mogli vidjeti istu stvar i u regiji.

Naime, Tik-Tok-er je prozivao jednog od najtalentiranijih boraca regije, Marka Bojkovića na sparing, a koliko vidimo, Marku to nije niti malo teško palo. U videu se jasno vidi kako mu dotični gospodin nije bio niti najmanja prijetnja.

Marko je prvo podigao protivnika, odnio ga do zida gdje ga je i srušio i ušao u full mount, zatim mu uzeo leđa i zaključao gušenje. Tik-Tok-er je odbio tapkati, a i Marko je odbio pustiti gušenje dok ne osjeti tapkanje.

Vidio je njegov timski kolega Denis Jurakić da to neće proći dobro te je pokušao odvojiti Marka, no nije se dao. Nakon nekoliko sekundi uspio je odvojiti Markovu ruku i to 'armbarom', a s obzirom da je dugo bio u poziciji gušenja, Tik-Tok-er je 'zaspao'. Nakon ovoga vrlo vjerojatno više neće izazivati profesionalne borce.

Inače, talentirani Bojković se trenutno oporavlja od ozljede koljena koja ga je spriječila da nastupa, ali koliko vidimo, Marko se jako dobro oporavlja. Nadamo se da ga uskoro opet gledamo u kavezu, ali protiv pravih protivnika.

Video pogledajte ispod:

Linker
03. travanj 2024 22:55