Regija

(VIDEO) Marko Bojković uzvraća udarac Milošu Janičiću! Pogledajte nove snimke s njihovih sparinga

Marko Bojković (lijevo) | Bojković vs. Janičić na sparingu (desno)

 Instagram (marko Bojković)
22-godišnji srpski borac lake kategorije isprovociran je Janičićevom prozivkom i ekspresno je uzvratio na isti način

Miloš Janičić i Marko Bojković danas su ‘‘zapalili‘‘ regionalnu MMA scenu. Crnogorski borac sve je započeo objavivši isječke sparinga koji je prije dvije godine odradio s Markom Bojkovićem.

Janičić je izdvojio dijelove u kojima vidno dominira, a video je iskoristio kako bi isprovocirao Bojkovića, a zatim ga izazvao na međusobni obračun u FNC-ovom kavezu.

‘‘Marko Bojkoviću, sjećaš li se kad smo prije 2 godine sparirali nekih tri puta i sva tri puta išao si u svlačionicu da plačeš, a Ivan Đorđević (Markov trener) zvao te da dođeš, upristojiš se i slikaš. Puno priče i kur**nja, a još si poluamater. Hajde, pošto ti treba protivnik za šesti mjesec u Beogradu, ja sam raspoložen da ti još jednom objasnim.

Radim rezervnu borbu na Oktagonu 2. ožujka (treći mjesec), tako da nemam ugovor nakon toga i slobodan sam. Dražene Forgaču i Ivane Đorđeviću, odlučite puštate li maloga u vatru, jer on se svakako ništa ne pita.‘‘, prozivka je od strane Janičića.

Već nakon te objave, ekspresno se ‘‘podigla prašina‘‘. Bojković i njegov trener naljutili su se jer Janičić ‘‘zloupotrebljava‘‘ snimke sa sparinga, ali MMA fanovi jako su se zainteresirali za ovu priču i žele gledati Bojkovića i Janičića na suprotnim stranama kaveza.

Nedugo nakon što se Janičićeva snimka proširila društvenim mrežama i portalima, Bojković je uzvratio udarac. Talentirani srpski borac i njegov trener tvrdili su kako je Marko taj sparing odradio pod ozljedom, navodili su da je tada imao 19 godina, a trener Ivan Đorđević dodao je i kako se Janičić pojavio tek na samom kraju sparinga. Bojković je tada bio poprilično izmoren ranijim rundama i očekivano se mučio sa svježijim Janičićem.

Naravno, takve tvrdnje trebalo je potkrijepiti i dokazima, a Bojković je uzvratio objavom novih snimki sa sparinga, onih koje je Janičić ‘‘namjerno izostavio‘‘ prema navodima Bojkovića i Đorđevića.

‘‘Naravno da smo očekivali da će netko iz regije pokrenuti priču da dobije moje parče gledanosti. Naravno da smo uvijek bili spremni na to i da nas nitko neće isprovocirati, jer psi laju, a karavane prolaze. Međutim, da će netko biti ovolikko zao, jadan i bijedan, da se posere po svojim timovima i po nama koji smo ga ovako primili, e to nismo znali.

A kad već montiraš rijetke momente gdje si ti bio nešto kao dobar, evo snimke kako je to izgledalo. Zbogom jadniče. Ovdje sam imao 19 godina i jedan profesionalni meč, a ovaj jadnik bio je na ‘scoreu‘ 13.3.‘‘, poručio je Bojković u tekstu prvog videa koji je objavio.

Najavio je Bojković u toj objavi kako će objaviti snimku još jednog sparinga koji je uslijedio šest mjeseci kasnije. Tada Bojkovića nisu mučile ozljede s kojima se ranije borio, a sudeći prema snimci, Bojković je dominirao sparingom.

‘‘Brate što ne izbaciš cijeli video, što ne pričaš o tome kako je bilo 6 mjeseci kasnije kada nisi kasnio sat vremena na sparing i obojica smo bili svježi?

Druže, nemaš tim, nemaš prijatelja, nemaš mečeva. Živiš kao pas, prosiš za malo pažnje i stvarno misliš da ću se baviti tobom tako jadnim. Ovo je bilo prije dvije godine, zamislite što bih sada uradio nebitnom liku čije ime neću spominjati, jer samo to i želi.‘‘, poručio je Bojković u sklopu drugog videa koji je objavio.

Tu priča nije stala. Bojković je Janičića dodatno isprozivao putem Instagram ‘‘storyja‘‘. Crnogorskog borca nazivao je svakakvim ‘‘epitetima‘‘ te je isticao kako Janičić zapravo želi iskoristiti ‘‘hype‘‘ koji prati Bojkovića, kako bi i svom imenu pridodao nešto pažnje.

‘‘Dosadilo mu je da bude prostituka na Tajlandu za 50 eura, pa je odlučio da ga ja ka**m za malo više para. Ali nećeš dobiti ono što si zamislio.‘‘

‘‘Lik je pri kraju karijere, sve žive je prevario i nitko neće takvo govno u organizaciji. Proziva mene kao što je Vasu (Bakočevića) prozivao kad je bio u najvećem ‘hypeu‘, samo da bi mogao uzeti koji dinar više. Ja od svojih principa ne odustajem. Borit ću se s još par stranaca u FNC-u i onda idem u UFC.‘‘, između ostalog poručio je Marko, a u nastavku prilažemo ‘‘storyje‘‘ kojima je isprozivao Janičića.

image

Instagram story Marka Bojkovića

Instagram (marko Bojković)

image

Instagram story Marka Bojkovića

Instagram (marko Bojković)

Zanimljivo je kako je Bojković objavljivao i privatne prepiske koje je danas vodio s Janičićem, a fanovima je pustio i glasovnu poruku koju mu je uputio Janičić.

‘‘Taguj me i dopusti komentare da ispišem nešto i da ljudi uđu na moj profil.‘‘, Janičić poručuje Bojkoviću, što je dobar pokazatelj da Miloš želi privući što veću pažnju fanova i pritom graditi ‘‘hype‘‘ oko eventualnog meča s Bojkovićem.

image

Instagram story Marka Bojkovića

Instagram (marko Bojković)

image

Instagram story Marka Bojkovića

Instagram (marko Bojković)

image

Instagram story Marka Bojkovića

Instagram (marko Bojković)

Nažalost po njega, čini se da nije uspio u svome naumu i Bojković neće na ove provokacije odgovoriti odrađivanjem meča, nego će se držati svoje riječi i mečeva protiv stranih boraca.

‘‘Icko‘‘ i Alen Džankić razriješili su nesuglasice

U članku koji smo ranije danas objavili, spomenuli smo kako je Ivan Đorđević ‘‘Icko‘‘ isprozivao i Alena Džankića, tadašnjeg trenera Miloša Janičića.

‘‘Alene Džankiću, tebi svaka čast za to što sam vam ukazao gostoprimstvo, da biste sada sve ovo zloupotrijebili!‘‘, poručio je ‘‘Icko‘‘ kolegi treneru kojeg je smatrao odgovornim za objavu snimki sparinga.

Moramo istaknuti kako su ‘‘Icko‘‘ i Džankić brzo izgladili nesporazum. Đorđević je otkrio kako ipak ništa ne zamjera Džankiću, jer je u razgovoru s njim utvrdio kako Janičić i Džankić više ne surađuju, pa stoga Džankić ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj koji je objavljen na Janičićevom Instagram profilu.

image

Instagram story Ivana Đorđevića ‘‘Icka‘‘

Linker
05. ožujak 2024 13:49