Regija

(VIDEO) Matija Bosančić i Đorđe Bukvić: ‘Pokidali smo se za ovo, zasluženo smo uzeli Armagedon‘

Matija Bosančić i Đorđe Bukvić

 Fight Site
Timski kolege te borci velter i srednje kategorije impresivno su prošli kroz drugu Armagedon sezonu

Amaterski dio MMA karijere sad je i službeno iza Matije Bosančića te njegovog timskog kolege iz Unity Fight Teama, Đorđa Bukvića. Ovi momci iz Vrbasa, grada lociranog nešto sjevernije iznad Novog Sada, zajedničkim radom i trudom jedan su drugog gurali prema tituli pobjednika druge sezone FNC Armagedon turnira. Bosančić je s tri impresivna prekida prošao kroz turnir srednje kategorije, dok je Bukvić nakon neuspjeha u prvoj sezoni spustio svoje težinu s one srednje kategorije na velterašku te se to pokazalo kao pun pogodak.

Bosančić je u osječkom finalu bio bolji od Matea Šituma, prekidom minutu prije kraja prve runde, pomalo iznenadivši taktikom koja se svodila na borbu u parteru. Bukvić je impresivnim high kickom, koji je došao nakon "fintiranog" middle kicka, nokautirao Aleksandra Mihailovića iz Crne Gore.

Ovi timski kolege, koji su kroz cijeli turnir prošli zajedno, kako su nam i sami otkrili, bili su vrlo raspoloženi za kratki razgovor. Njega donosimo ispod teksta, a u istom možete saznati nešto o tome kako komentiraju cijeli turnir i priredbu te gdje se vide u bližoj budućnosti.

Linker
16. travanj 2024 12:51