Regija

FNC potpisao ugovore s dvojicom najatraktivnijih boraca druge sezone Armagedona

Matija Bosančić i Đorđe Bukvić

 Fight Site
Domaća MMA organizacija počela je nagrađivati najistaknutije aktere ovosezonskog turnira

Dojmovi nakon finala ovosezonskog Armagedona polako su se slegli, a borcima i organizaciji preostaju dogovori za budućnost. Tako su čelnici FNC-a počeli radit na potpisivanju profesionalnih ugovora s najistaknutijim pojedincima. Među njima svakako su Matija Bosančić i Đorđe Bukvić, članovi srpskog Unity Fight Teama.

Borci iz Vrbasa pružili su sjajne nastupe tokom ove sezone. Bukvić je na koncu osvojio kategoriju do 77 kilograma, a Bosančić je s tri pobjede prekidom došao do pehara u srednjoj kategoriji (-84 kg). Matijin nokaut protiv Tomislava Ceronje u četvrtfinalu -turnira te Bukvićev high kick u finalu protiv Mihailovića, ponajbolji su i potezi ove sezone.

Stoga su ovo sjajne vijesti za FNC organizaciju koja se potpisima dvojice talentiranih boraca pohvalila putem svoje Facebook stranice. Odličan je ovo potez i od strane 21-godišnjeg Bosančića i 22-godišnjeg Bukvića koji će FNC dodatno iskoristiti za pažljivo građenje profesionalne karijere.

Priredba održana u Osijeku pokazala je kako domaća MMA promocija ima velike planove i svakim eventom su sve bolji. Akteri prve sezone poput Marka Bojkovića i Daniela Bažanta uživali su nastupajući u ''superfightovima'' koji su ujedno bili i na PPV programu priredbe.

Dodavanjem perspektivnih boraca poput Bosančića i Bukvića, FNC samo dodatno osnažuje svoj roster. Dražen Forgač kao jedan od čelnih ljudi promocije najavio je kako iduće godine planiraju organizirati četiri PPV eventa, a kroz izvjesno vrijeme, planira se dodatno širenje rostera. Time bi težinske kategorije bile još formiranije, a s vremenom bi dobili prvake i izazivače. Nadamo se kako će Fight Nation Championship (FNC) promocija nastaviti s odličnim poslom te da će se njihove ambicije obistiniti u narednim godinama.

Linker
19. travanj 2024 03:19