Regija

(VIDEO) Miran Fabjan o potencijalnom meču protiv Dražena Forgača: ‘Što je tu upitno? Možemo i Forgača nalupat‘

Dražen Forgač (lijevo) i Miran Fabjan (desno)

 Screenshot (youtube, Podcast Inkubator)
Jedan od dvojice glavnih aktera FNC 14 eventa oduševljava svojim humorom

Miran Fabjan pravo je osvježenje za FNC-ov roster. Legendarni slovenski kickboksač nekoć je ‘‘žario i palio‘‘ FFC-ovim ringom, ali pod okriljem FNC-a dosad nije nastupao.

Jedan od razloga je taj što Fabjan nije tako dugo u MMA vodama, ali nakon dvije uvjerljive pobjede pod okriljem slovenskog VFN-a, FNC je reagirao i doveli su Fabjana u svoje redove.

Miran je odabran kao idealan protivnik Tomi Spahoviću u njegovom povratničkom meču. Spahović je osam godina izbivao iz borilišta, ali i dalje djeluje zastrašujuće i fizički nevjerojatno moćno. FNC je stoga trebao pravog ‘‘mangupa‘‘, borca koji će bez ikakve zadrške izaći na megdan bosanskohercegovačkoj ‘‘Zvijeri‘‘.

Tu je Miran Fabjan isplivao kao vrhunska opcija, a iako ga još nismo vidjeli u FNC-ovom kavezu, već sada se može reći kako su FNC-ovi čelnici pogodili. Fabjan naime oduševljava svojim nastupima pred medijskim predstavnicima.

Ranije danas pisali smo vam o konferenciji za medije koju mnogi fanovi nazivaju jednom od zabavnijih otkako je FNC-a, a oduševljavao je Fabjan i u svim ostalim intervjuima, pa tako i gostujući u Podcast Inkubator.

Njegov smisao za humor prisutan je u svim njegovim intervjuima, a na društvenim mrežama Podcast Inkubatora, danas se pojavio zanimljiv isječak. Radi se o trenutku kada Marko Petrak postavlja Fabjanu interesantno pitanje od strane gledatelja:

‘‘Bi li bi ušao u oktogon protiv Forgija?‘‘, glasilo je pitanje, a Fabjan je nasmijao Petraka i gledatelje svojim odgovorom.

‘‘Mislim, što je tu upitno? Ako bi Forgi platio i on bi dobio batina. Možemo i Forgija nalupat.‘‘, rekao je šaljivi Fabjan.

Činjenica je da je Fabjan uspio privući interes šire publike svojim zanimljivim i šaljivim izjavama, a sada mu preostaje opravdati sve što je izrekao posljednjih tjedana. Tomu Spahovića samo je dodatno motivirao svojim prozivkama, ali očito i sam Fabjan želi najbolju verziju Tome Spahovića.

Što dodati, osim da jedva čekamo subotu navečer i meč dvojice prekaljenih regionalnih veterana. Neka bolji pobijedi.

Kompletno gostovanje Mirana Fabjana u Podcast Inkubatoru možete pogledati klikom na LINK.

Linker
18. travanj 2024 00:29