Regija

(VIDEO) Miran Fabjan te večeri je, unatoč porazu, oduševio fanove: Prisjetimo se vatrometa kojeg su u Beogradu priredili on i Stošić

Miran Fabjan vs. Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Fnc)
Miran večeras ponovno ide na dosta težeg protivnika od sebe, a vidjet ćemo kakvu su taktiku pripremili Zelg i on za bivšeg UFC borca

FNC 19 na rasporedu nam je večeras, a u Puli ćemo svjedočiti novom spektaklu u režiji domaće promocije. ‘‘Slo Rocky‘‘, Miran Fabjan, ovoga puta ponovno će preuzeti glavnu ulogu u borbi protiv bivšeg UFC-ovog borca, no to nije jedino oko čega su domaći fanovi uzbuđeni oko ove fenomenalne priredbe.

Iako je Ivan Vitasović trebao pred domaćom publikom braniti titulu protiv Yorgana de Castra, meč je nažalost morao otkazati. Međutim, broj Mirana Fabjana je organizaciji uvijek na brzom biranju, a svi znaju da će ‘‘Slo Rocky‘‘ uvijek rado prihvatiti izazov. Isto je učinio i ovoga puta, te je prihvatio meč protiv Yorgana de Castra, bivšeg UFC-ovog teškaša.

Miran Fabjan najveće je ‘‘otkriće‘‘ fanovima u posljednje vrijeme, a sve je započelo kada se borio u Sarajevu protiv Tome Spahovića. Nakon cijelog tog showa i velike pobjede, nokautirao je i Marija Žgelu, a onda je prihvatio najveći izazov u dosadašnjoj MMA karijeri.

Naravno, radi se o Darku Stošiću i nedavnoj priredbi u Beogradu, odnosno FNC-u 17. Veliki ‘‘hype‘‘ podigli su borci uoči ovog spektakularnog eventa, a kada su se vrata kaveza zatvorila, bilo je kratko ali slatko. Pravi vatromet gledali smo u toj prvoj rundi, a Fabjan je čak dva puta u nokdaun bacio dosta težeg Stošića. Međutim, Darkov ‘‘ground and pound‘‘ ipak je na kraju presudio, ali Fabjanu se u ovom meču nema što zamjeriti.

Miran večeras ponovno ide na dosta težeg protivnika od sebe, a vidjet ćemo kakvu su taktiku pripremili Zelg i on za bivšeg UFC borca. Dok čekamo, prisjetimo se spomenutog meča između Mirana Fabjana i Darka Stošića:

Linker
07. rujan 2024 19:38