Regija

(VIDEO) Još jedna FNC-ova poslastica prije samog eventa: Pogledajte FNC 19 ‘Gladiator trailer‘!

Miran Fabjan

 Screenshot (youtube, Fnc)
Vodeća regionalna MMA organizacija odradila je fanastičan marketinški posao tijekom "fight weeka"

Ranije ovaj tjedan pisali smo o tome kako današnje velike MMA organizacije moraju raditi dobar posao na svim poljima. Nije dovoljno popuniti roster dobrim borcima i složiti dobar "fight card". Ako marketing i produkcija nisu na visokom nivou, kao i svi ostali organizacijski čimbenici, posao će biti kratkog vijeka.

Isto tako smo pohvalili FNC da učestalo napreduju na svim poljima i rade vrhunski posao. Tijekom cijelog "fight weeka" njihov YouTube kanal i društvene mreže preplavljeni su zanimljivim sadržajem, videouratcima, intervjuima itd.

Ono što je FNC teško mogao nadmašiti u odnosu na jedan prijašnji event, definitivno je "trailer" kojim najavljuju priredbu. Tu aludiramo na "trailer" koji su isporučili uoči FNC 17 eventa u Beogradu. Nezaboravne filmske scene u kojima su sudjelovali Miran Fabjan, Darko Stošić, Nikola Joksović, Vaso Bakočević, Đani Barbir itd., privukle su isključivo pozitivne reakcije i mnogi nisu mogli vjerovati što je jedna regionalna MMA organizacija uspjela napraviti po tom pitanju.

Neće FNC-u biti lako nadmašiti taj "trailer", ali odličan posao napravili su i ovaj put. Najavni video FNC 19 eventa izašao je nešto kasnije nego "traileri" uoči prijašnjih FNC-ovih evenata, ali trenutak nikako nije loš.

Dok sitno brojimo do samog eventa, preporučamo da bacite oko na ovaj uradak za koji morate odvojiti točno 67 sekundi. Ambijent je u skladu s mjestom održavanja eventa, odnosno s pulskom Arenom. Tako možete dobiti dašak onog što se nekada odvijalo unutar Arene, a večeras od 20:00h gledat ćemo moderne gladijatore kako zabavljaju publiku u Areni, ali i pred malim ekranima.

"Trailer" je ispod ovog teksta, a uskoro će započeti i spektakularni event kojem se silno veselimo!

Sve informacije o večerašnjem FNC 19 eventu (gdje i kada pogledati priredbu) možete potražiti klikom na LINK

Linker
07. rujan 2024 19:38