Regija

(VIDEO) Miran Fabjan u ulozi Gladijatora, FNC opet oduševljava: Pogledajte prvu epizodu ‘Fight Lifea‘

Miran Fabjan u ulozi gladijatora

 Screenshot (youtube, Fnc)
Vodeća regionalna MMA organizacija nastavlja odrađivati dobar posao na svim poljima

Izgradnja velike MMA organizacije ne uključuje samo formiranje interesantnog i kvalitetnog "fight carda" te popunjavanje rostera adekvatnim borcima. Današnje MMA organizacije nadmeću se na brojnim poljima, a posao koji obavljaju po pitanju marketinga i produkcije često je ono što odvaja "velike od malih".

Svjesni su toga i u FNC-u gdje marljivo rade na svim segmentima i konstantno se trude podići organizaciju na viši nivo. Po uzoru na neke trenutno veće i popularnije organizacije, FNC će također ima svoj "vlog" ili video serijal tijekom "fight weeka" u sklopu kojeg prate završne pripreme boraca i približavaju nam cjelokupan ambijent ususret samom eventu.

"Fight Life" naziv je njihovog serijala koji uvijek nestrpljivo iščekujemo tijekom "fight weeka", a jučer je na FNC-ovom kanalu objavljena prva epizoda tog serijala. U centru pažnje očekivano se našao Miran Fabjan, trenutno vjerojatno najveća zvijezda organizacije.

Fabjan je izvršavao svoje obaveze za organizaciju i snimao je promotivni materijal obučen u gladijatora. Kao i u svemu što radi, Fabjan je uložio puno energije i truda te se u potpunosti posvetio ulozi koja mu je namijenjena.

U nastavku epizode dobivamo dašak atmosfere koja vlada unutar Trojan Gyma u Puli. Zelg Galešić marljivo priprema svoje borce (Miran Fabjan, Erik Pletikos, Dylan Rajić) za nastup na FNC 19 eventu, a koliko je sve pomno isplanirano, možemo vidjeti u dijelu videa gdje Zelg detaljno pojašnjava Pletikosu i Rajiću što da jedu u narednom periodu i kako da poredaju obroke koji su im pripremljeni.

Nećemo ipak sve otkrivati. Prva epizoda "Fight Lifea" nalazi se ispod ovog teksta, a na vama je da pokrenete video i uživate u novom vrhunskom uratku od strane FNC-ovog produkcijskog tima.

Linker
06. rujan 2024 15:13