Regija

(VIDEO) Mladen Kujundžić sjajnim nastupom slavio u svojoj jubilarnoj borbi

Joao Silva vs. Mladen Kujundžić
 screenshot
Mladen Kujundžić proteklog je vikenda u Odessi odradio svoj stoti nastup u karijeri. Jedan od najboljih hrvatskih kickboksača savladao je Joaoa Silvu iz Portugala sudačkom odlukom nakon tri runde. Pogledajte najbolje detalje te borbe.

"Dynamite" je nastupio na priredbi FEA promocije, a zanimljivo je kako mu je to bio okrugli, stoti nastup u karijeri. Tu je ubrojio amaterske i profesionalne nastupe u boksu, MMA i kickboxingu, a prije nastupa je najavio kako se nada da ih neće morati odraditi još toliko.

Prema onome što u posljednje vrijeme prikazuje u ringu, možemo reći da je Mladen na vrhuncu karijere. Ovaj nastup u Odessi samo je to potvrdio, budući da je opasnog protivnika iz Portugala uvjerljivo savladao dominacijom kroz tri runde. U posljednjoj ga je poslao na pod, no ovaj se ipak ustao i izdržao do kraja.

Mladen je u posljednje vrijeme imao puno nesreće po pitanje otkazivanja dogovorenih nastupa, posebno s ciljem povratka MMA borbama. Ovakva uvjerljiva pobjeda svakako bi mu mogla donijeti neki dobar meč, kako po pitanju protivnika, tako i s financijske strane. Na koji način je savladao borca pod nadimkom Chapas, pogledajte ispod teksta.

Linker
16. travanj 2024 10:13