Regija

(VIDEO) NA DANAŠNJI DAN: Vaso i Croata odradili su prvi meč u Šibeniku, prisjetite se ‘Psihopatine‘ ozljede s početka borbe

Vaso Bakočević i Francisco ‘Croata‘ Barrio

 SCREENSHOT (YOUTUBE, FNC)
‘Croata‘ je pobjedu energično proslavio nakon svog ‘trash talka‘ koji je prethodio borbu

Nakon što smo jučer u našoj rubrici Na današnji dan čestitali 49. rođendan Mirku Filipoviću, danas se prisjećamo u to vrijeme najiščekivanije borbe na ovim prostorima. Prije točno dvije godine, na polufinalu druge sezone FNC Armagedona, u glavnoj borbi večeri sučelili su se Vaso Bakočević i Francisco "Croata" Barrio.

Bakočević je tada početkom borbe odmah preuzeo centar kaveza i zatražio otvorenu razmjenu, no Barrio je ostao smiren. Nakon samo trideset sekundi borbe, puknuo mu je bedreni mišić nakon pokušaja "kicka" i završio je na podu s bolnom grimasom. "Croata" nije reagirao i nastavio je s borbom. Ozlijeđeni Bakočević nije se mogao aktivno braniti u parteru, a "Panchi" je brzo zaključao giljotinu i uspavao Vasu Bakočevića koji nije htio tapkati. Šteta što se crnogorski borac ozlijedio na samom početku ove borbe, ali eto, takav je to sport.

‘‘Croata‘‘ je pobjedu energično proslavio nakon svog "trash talka" koji je prethodio borbu, a kut Vase Bakočevića nije bio naročito oduševljen slavljem Barrija nakon borbe u kojoj se Bakočević ozlijedio na samom početku.

Upravo na idućoj velikoj priredbi FNC-a (FNC 13) u Beogradu 4.11., ova dva borca odradit će revanš u glavnoj borbi večeri, a dok iščekujemo taj meč, prilažemo vam video prve borbe u Šibeniku.

Linker
11. travanj 2024 00:06