Regija

(VIDEO) ‘Croata‘ uoči meča s Vasom: ‘Svi govore da sam pi**a i papak, ali evo me, dolazim u Beograd!‘

Francisco ‘Croata‘ Barrio

 SCREENSHOT (YOUTUBE, FNC)
Cijeli intervju možete pogledati na dnu članka

Prije nekoliko dana Instagram objavom službeno je najavljen FNC 13 "event" koji će se održati u Beogradu 4. studenog. Ovo bi trebala biti priredba koja će, barem prema popisu borbi, biti najzanimljivija regionalnim fanovima, a kao što je poznato, u glavnoj borbi večeri svoj će revanš odraditi Vaso "Psihopata" Bakočević i Francisco "Croata" Barrio.

Podsjetimo, ova borca prvi su meč odradili prije dvije godine na polufinalu druge sezone Armagedona u Šibeniku, a tada se crnogorski borac ozlijedio na samom početku borbe te je Barrio slavio gušenjem. Nadamo se da u Beogradu neće biti nikakvih ozljeda i da će oba borca doći spremna na meč, a već su krenuli s pripremama, posebno onim "jezičnim".

Nedavno je na YouTube kanalu organizacije izašao video intervju s Bakočevićem koji je kazao da će uzeti svu moguću kemiju i štošta drugo, a možete čuti i što na ovom linku. Par dana nakon toga, izašao je i prvi intervju s "Croatom" koji je odmah u početku kazao:

"Svi su govorili da sam pi**a i papak, a evo, dolazim u Beograd! Nadam se da će mi tamo biti lijepo", poručio je za početak pa nastavio:

"Još jednom ću pokazati da sam puno bolji od njega! Svakako, napravit ćemo spektakl za pamćenje. On zna da sam ja u duši dobar čovjek, stalno govori da sam papak, ali ja sam jedini koji se uvijek bori s ljudima većim od sebe. Ne kao neki (Aleksandar Ilić) koji proziva (Ivana) Erslana da skine na 88 kilograma."

Rekao je da će puno ljudi doći na priredbu, a zbog toga će isporučiti ono što žele gledati: odličan "show":

"Vaso i ja smo stare džukele, pružit ćemo publici što žele!"

Da ne duljimo previše, sve što je rekao možete pogledati i poslušati u videu na dnu članka.

Linker
26. travanj 2024 11:20