Regija

(VIDEO) Nakon otkazivanja borbe, Delijin i Ganeov tim odradili susret na košarkaškom terenu

 Ivan Dijaković
Na Fight Islandu zaigrala se košarka, a na suprotnim stranama bili su timovi Hrvatske i Francuske

Riječ je o susretu na košarkaškom terenu na Yas otoku, gdje su Stipe Drviš, Ivan Dijaković i Ante Delija predstavljali hrvatski tim protiv Ciryla Ganea i njegovih kolega iz Francuske. Time su borci odlučili jedan drugom ukazati poštovanje te potvrditi kako nema nikakve ljutnje zbog okolnosti koje su dovele do otkazivanja borbe. Kao što smo već danas pisali, Deliji je problem stvorila PFL promocija, koja tvrdi kako je Ante i dalje njihov član.

Rezultat na terenu je bio najmanje bitan u ovom slučaju. Kao što nam je rekao Ivan Dijaković, koji nam je poslao snimke, a neke od njih je objavio i na svom Instagram profilu, "It's alll about respect".

Ganeu sad slijedi čekanje ugovaranja iduće borbe, dok je pred Antom pravna bitka. Odvjetnik je angažiran te će biti cilj dokazati kako PFL nije ispunio svoje obaveze prema kojima bi imao pravo pokrenuti klauzulu kojom i dalje mogu Antu ostaviti članom svog rostera. Nema nikakve sumnje kako je UFC ono gdje Delija želi biti. Velika je šteta samo što nakon cijelih priprema i puta u Abu Dhabi nije tamo mogao i debitirati. To je nažalost samo još jedna u nizu nesretnih okolnosti u njegovoj karijeri.

Ispod teksta pogledajte snimku s košarkaškog terena koju nam je ustupio Ivan Dijaković.

Linker
23. travanj 2024 00:40