Regija

(VIDEO) Napokon dostupno svima: Glory je objavio snimku Plazibatove pobjede nad Khbabezom

Tarik Khabez vs. Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory)
Najbolji hrvatski kickboksač nije imao lak zadatak protiv marokanskog ‘‘Tenka‘‘

Puno problema Gloryju napravili su neredi koji su se dogodili tijekom Glory 80 priredbe u belgijskom Hasseltu. Event je prekinut tijekom sunaslovne borbe između Badra Harija i Arkadiusza Wrzoseka, a fanovi su ostali zakinuti za nastavak tog meča, kao i za glavnu borbu večeri između Levija Rigtersa i Jamala Ben Saddika.

Kako bi se iskupili svima koji su platili PPV i ulaznicu za taj event, Glory je organizirao skraćenu Glory 80 Studio priredbu, sačinjenu od ukupno tri meča. Event su mogli gledati samo oni koji su ostali zakinuti prekidom Glory 80 priredbe.

Hrvatski fanovi kickboxinga nisu s oduševljenjem dočekali tu vijest, jer Antonio Plazibat nastupao je na Glory 80 Studio eventu. Najbolji hrvatski kickboksač obračunao se s Marokancem Tarikom Khbabezom. Radilo se o svojevrsnom revanšu, nakon što je Plazibat nokautirao Marokanca u devetom mjesecu prošle godine.

Ponovio je Plazibat tu pobjedu i u revanšu, ali ovaj put je do slavlja došao u trećoj, a ne u drugoj rundi. Nije to bio lak meč za Plazibata kojeg je sve više mučila ozljeda koljena, kako je meč odmicao. Činilo se kako bi Plazibat mogao imati poteškoća tijekom treće runde, zbog spomenute ozljede, ali sjajnim desnim krošeom Antonio je završio Marokanca i meč je prekinut u 52. sekundi treće runde.

Glory je danas omogućio snimku kompletne borbe putem svog YouTube kanala, a sada napokon možete pogledati kako je taj meč izgledao od prve do posljednje sekunde.

Snimka se nalazi pri dnu ovog teksta, a što drugo reći, osim da pogledate i uživate u novoj pobjedi najboljeg hrvatskog kickboksača.

Linker
25. travanj 2024 17:08