Regija

Uskoro se održava vrhunski trening kamp u Istri: Sudjelovat će Plazibat, ‘Savage‘, Opačić i brojni drugi

Arena Fight Camp

 Instagram (punch It Gym Croatia - Pula)
Prilika za šest dana treninga pod okom vrhunskih mentora, pruža se sljedećeg mjeseca u Fažani

Jako zanimljiv event uskoro će se održati u Istri (u Fažani) pod organizacijom pulskog borilačkog kluba ''Punch it Gym Croatia - Pula'' i Istarskog saveza tajlandskog boksa.

Radi se o dvorani pod vodstvom Denisa Vojnikovića, osnovanoj 2018. godine pod imenom Athletic gym. Muay Thai je u njihovom fokusu, a među poznatijim borcima iz te dvorane svakako je hrvatski kickboksač Teo Mikelić. Vojniković i Mikelić 2020. godine odlučili su cjelokupnu priču podići na višu razinu te su uspostavili partnerstvo s poznatim brandom ''The Punch it''. Pulska dvorana tako ima priliku surađivati i s tajlandskim ogrankom ovog branda.

Čini se kako pulska dvorana radi jako dobar posao, a idućeg mjeseca u suradnji s Istarskim savezom tajlandskog boksa organiziraju vrhunski trening kamp za borce. Arena Fight Camp naziv je eventa koji se održava od 6. lipnja (šesti mjesec) do 12. lipnja. Mjesto održavanja je općina Fažana. Među poznatim gostima trening kampa, izdvajaju se Antonio Plazibat, Rade Opačić, Alen ''Savage'' Babić, Sak Kaoponlek i naravno Teo Mikelić.

Ime Saka Kaoponleka možda vam nije tako poznato kao imena regionalnih boraca, ali radi se o 45-godišnjem Tajlanđaninu koji je uistinu kultno ime u muay Thaiju. Prema podacima s Wikipedije, iza njega je 381 profesionalni meč, a upisao je 341 pobjedu i 40 poraza.

Oni koji se pridruže ovom trening kampu, imat će priliku učiti i od Mikea Passeniera ('Big Mikea'). 53-godišnji Nizozemac jedan je od najpoznatijih kickboksačkih trenera na svijetu, a već neko vrijeme pod njegovim mentorstvom treniraju Antonio Plazibat i Teo Mikelić.

image

Arena Fight Camp - plakat

Facebook (bernard Caplin)

Prema plakatu koji se može pronaći na službenim stranicama pulske dvorane, trening kamp sastoji se od dva treninga dnevno, a postoje razne opcije (paketi) plaćanja i sudjelovanja u ovom zanimljivom projektu.

Više informacije može se potražiti kontaktirajući ''Punch it Gym'', a kontakt podatke možete potražiti na plakatu, njihovoj web stranici (LINK) i na njihovom Instagram profilu.

Linker
24. travanj 2024 15:15