Regija

(VIDEO) Objavljen sjajan video sa scenama iza kulisa posljednje Babićeve borbe

Babić vs. Molina

 screenshot (YouTube, Matchroom)
Ispred vas je prilika pogledati kako izgledaju priredbe britanske boksačke promocije iz drugog kuta

Iako je posljednja priredba Matchroom Boxinga ostala bez svoje glavne borbe, meča Dilliana Whytea i Otta Wallina, što je rezultirali određenim brojem vraćenih i refundiranih ulaznica, boksačka promocija Eddieja Hearna može biti zadovoljna odrađenim poslom. Promovirali su nekoliko boksača, odradili vrhunski ženski "main event" te dodatno izgradili ime Alena Babića.

Hrvatski boksač savršeno je iskoristio priliku koja mu se ukazala time što je postao sudionikom sunaslovne borbe priredbe. Pobjeda protiv Erica Moline bila je nešto što se očekivalo, ali način na koji ju je proveo, uz dodatak njegove sad već nezaobilazne karizme, napravili su novi porast "Savageovih" dionica.

Kroz ono što je Matchroom nazvao jednostavno "Behind The Scenes" možemo vidjeti Babićev dolazak u dvoranu te nekoliko scena iz svlačionice dok je čekao svoj red, a naravno da je najveći dio posvećen samom meču i onome što se u ringu dogodilo, uz nekoliko snimaka iz drugog kuta. Tu su i komentari nakon meča.

Za sve one koje zanima dio iz meča, pritiskom na "play" odlazite odmah na to, ali također preporučamo da pogledate sve i uvjerite se kako to radi trenutno vodeća svjetska boksačka promocija. Video je ispod teksta, nećemo duljiti.

Newsletter

Prijavite se na Fight Site newsletter i ne propustite zanimljive priče!

Linker
15. svibanj 2022 12:51