Regija

VIDEO Odrađeno Bellator 221 vaganje, žestoko sučeljavanje u glavnoj borbi

Sve je spremno za jedan od najvećih Bellatorovih evenata do sada. Event kojim će pokušati konkurirati UFC-u predvodi “superfight” Michaela Chandlera i Patricia Freira, a prije njih će se održati polufinale velteraškog turnira između Douglasa Lime i Michaela Pagea. Danas na vaganju i sučeljavanju bilo je vatreno.

Rivalitet Michaela Chandler i obitelji Freire nadaleko je poznat među MMA fanovima. Još otkako se Chandler dva puta borio protiv Patrickya, dvije godine mlađi Patricio gledao je prema budućoj borbi protiv borca koji je ta oba puta savladao njegovog brata. Sad se to napokon ostvarilo i to kao druga međusobna borba dva Bellatorova prvaka. Patricio, koji je prvak perolake kategorije, pokušat će svojoj tituli dodati i onu u lakoj kategoriji, koja je već po treći put u vlasništvu Chandlera. Njihovo sučeljavanja bilo je žestoko i na rubu incidenta.

Malo manje žestine donio je drugi izuzetno važan i zanimljiv duel. U pitanju je polufinale turnira velter kategorije u kojem će bivši prvak, Douglas Lima, pokušati nanijeti prvi poraz Michaelu “Venomu” Pageu. Lako je zaključiti kako je većini fanova ovo čak zanimljivija borba, ravna “main eventu”.

Osim Pagea, još jedan neporaženi veliki talent nalazi se na ispitu karijere. Radi se o A.J. McKeeu, borbu perolake kategorije koji je svih svojih 13 borbi odradio u Bellatoru. U svima je slavio, a sad će se pokušati dokazati protiv bivšeg prvaka, Pata Currana. Ukoliko pobijedi, nema sumnje kako je napad na Freireov pojas ono što njemu slijedi. Ljubitelje teške kategorije, ali i profesionalnog hrvanja, zanimat će novi nastup Jakea Hagera. Borac u kečerskim danima poznat kao “Jack Swagger” za protivnika će imati radnika u klaonici, rijetko kome poznatog T.J. Jonesa. No, Jones je na vaganju pokazao pozitivni bezobrazluk i time je povećao zanimanje oko toga što može ponuditi u kavezu.

Ispod teksta pogledajte rezultate vaganje te video sučeljavanja.

Bellator 221 – Rezultati vaganja (u lb)

Michael Chandler (154.8) vs. Patricio Freire (154.7)

Douglas Lima (169.5) vs. Michael Page (169.9)

Pat Curran (146) vs. A.J. McKee (145.8)

Jake Hager (239.1) vs. T.J. Jones (263.7)

James Bennett (145.8) vs Tywan Claxton (145.8)

Linker
20. rujan 2021 05:42