Regija

(VIDEO) Održan MTK Fight Night 2: Gorički i Knježević slavili u vrlo tvrdim glavnim mečevima

Obin vs. Knježević

 Mtk Zagreb
Šest mečeva vidjelo je oko stotinjak gledatelja u paviljonu 18 zagrebačkog Velesajma

Drugo izdanje MTK Zagreb Fight Night pružilo je nekoliko izuzetno kvalitetnih mečeva, gdje su apsolutno dominirala dva meča. Mlade nade hrvatskog profesionalnog boksa ispunili su očekivanja kroz zaslužene pobjede nad čvrstim i opasnim protivnicima. Priredba se održala jučer, na Zagrebačkom Velesajmu (paviljon 18).

U glavnom meču većeri, predstavnik MTK Zagreb tima, Bruno Knježević upisao je petu pobjedu u profesionalnoj karijeri i dokazao se spremnim za ozbiljne izazove. Knježević je boksao protiv izuzetno iskusnog i opasnog protivnika iz Ugande, sa privremenim boravkom u Švedskoj. Čisto je Bruno pobijedio na bodove i time je izborio poziciju službenog izazivača za HSPBS (Hrvatski savez profesionalnih boksačkih sportova) internacionalnu titulu profesionalnog prvaka Hrvatske. Izjavu Brune Knježevića za Fight Site, možete pogledati u videu ispod ovog odlomka.

Arijan Gorički još jednom pokazao je svoj neosporni talent i nametnuo se kao ozbiljan kandidat za jednu od prestižnih internacionalnih titula u pero kategoriji (do 57 kg). 24-godišnji Zagrepčanin upisao je desetu profesionalnu pobjedu. Jednoglasnom sudačkom odlukom slavio je protiv iskusnog Talijana Emiliana Salvinija (19-36-2). 42-godišnji Salvini borac je s pregršt iskustva, a unatoč 36 poraza, samo je pet puta nokautiran. Nije niti Gorički uspio doći do nokauta, ali slavio je uvjerljivo na bodove. Izjavu Arijana Goričkog nakon jubilarne desete pobjede, pogledajte u videu koji slijedi.

Na kraju priredbe, žiri je imao izuzetno težak zadatak da izabrati borca večeri, a glavni sponzor priredbe WARRIOR SPIRIT nagradu od 500 eura dodijelio je Bruni Knježeviću.

image

Bruno Knježević

Organizacija MTK Zagreb Fight Night 2 priredbe bila je odlična, ako uzmemo u obzir trenutne okolnosti s pandemijom i svim ostalim problemima koji zahvaćaju organizatore ovakvih priredbi. Iako se radi o tek drugoj ovakvoj priredbi, ako se po jutru dan poznaje, MTK Zagreb mogao bi nam pružiti jako dobre priredbe u narednoj 2022. godini.

Inače, event je vodio poznati hrvatski glumac Mario Valentić, a iz MTK Zagreb najavili su iduću priredbu za prvu polovicu 2022. godine.

Kompletne rezultate jučerašnje priredbe, možete pročitati pri dnu teksta.

image

Arijan Gorički vs. Emiliano Salvini

ARIJAN GORICKI Arijan Goricki

MTK ZAGREB FIGHT NIGHT 2 - rezultati:

Glavni dio programa:

57 kg, (8x3min)

Arijan Gorički (Zagreb-CRO) pobijedio je Emiliano Salvini (ITA) - jednoglasnom odlukom sudaca (79:74, 80:74, 78:74)

79 kg, (6x3 min)

Bruno Knježević (MTK Zagreb) pobijedio je Micheal Obin ( UGA / SWE) - jednoglasna odluka sudaca (60:53, 59:55, 60:53)

Uvodni dio programa:

91 kg, (4x3 min)

Mislav Burazer (Zagreb-CRO) def. Attila Iratosy ( HUN ) via TKO u prvoj rundi (01:24)

72,5 kg, (4x3 min)

Alban Morina (MTK Zagreb) def. Branko Bekan (BiH) via TKO u prvoj rundi (01:39)

79 kg, (4x3 min)’

Andrija Perković (Šibenik-CRO) def.Janos Sarandi (HUN) via TKO u prvoj rundi (00:39)

76 kg, (4x3 min)

Sladjan Janjanin (Prijedor-BiH) def. Slaviša Miodrag (BiH) via TKO u četvrtoj rundi (00:24)

Linker
26. travanj 2024 11:29