Regija

(VIDEO) ‘Ovaj put manje priče, više rada!‘: Pogledajte Bojkovićeve pripreme za meč u Areni

Marko Bojković

 Screenshot (youtube, Marko Bojković)
Talentirani srpski borac objavio je zanimljiv videouradak na svom YouTube kanalu

Više od godinu dana prošlo je od posljednjeg nastupa Marka Bojkovića (3-0). Po mnogima najtalentiraniji borac u našoj regiji porazio je Gruzijca Luku Giorgadza u trećem mjesecu prošle godine, ali nakon toga se mučio s ozljedom koljena.

Ozljeda je sada sanirana i Bojković se u nedjelju 28.5. vraća u FNC-ov kavez. Marko će nastupiti na spektakularnom FNC 11 eventu koji će se održati u Areni Zagreb, a danas smo saznali kako njegov protivnik ipak neće biti Shami lrisbiev, nego Brazilac Mauro Paixao.

Paixao je osjetno iskusniji borac od Irisbieva, ali i od Bojkovića. Iza Brazilca je 16 profesionalnih nastupa, a slavio je u njih 10. Paixao je u trećem mjesecu ove godine odradio svoj FNC debi, ali ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi izgubio je od sjajnog Tariela Abbasova.

Bojković će u meču protiv Paixaa vjerojatno biti favorit i očekuje se nova pobjeda srpskog borca. Ne smije se ipak podcijeniti brazilskog borca, a treba uzeti u obzir da se Bojković vraća nakon dulje pauze i ovo je svakako protivnik po mjeri s obzirom na okolnosti.

Marko će kao i uvijek pokušati prirediti pravi ‘‘show‘‘ za publiku, a osim kvalitete, Bojković se do sada pokazao i jednim od najatraktivnijih boraca na FNC-ovom rosteru. Nema sumnje da će ovaj 21-godišnjak biti ponajveća zvijezda eventa, a vjerujemo da dolazi nikad spremniji.

Zanimljiv uvid u njegove pripreme za ovaj meč možete dobiti putem njegovog YouTube kanala. Bojković je danas objavio video pod nazivom ‘‘Pripreme za meč u Zagrebu!‘‘, a u komentaru je napisao: ‘‘Ovaj put manje priče, više rada‘‘.

Uistinu se i radi o videu u kojem je Bojković svoj klasični ‘‘trash talk‘‘ i šaljivu stranu stavio sa strane te je prezentirao mali dio svojih priprema za meč.

Kroz videouradak možete vidjeti više različitih segmenata Markove pripreme, a uradak je kvalitetno odrađen i zanimljiv za svakog MMA fana.

Video se nalazi pri dnu teksta, a što dodati, osim da bacite pogled.

Linker
20. travanj 2024 03:52