Regija

(VIDEO) Plazibat i Catinas sastali se pred kamerama: ‘Morat ćeš me ubiti ako želiš pobijediti‘

Plazibat i Catinas

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Sljedećega tjedna nas čeka borba našeg Plazibata protiv Catinasa

Antonio Plazibat sljedećega vikenda ponovno će ući u Gloryjev ring i to protiv desetorangiranog Raula Catinasa. Plazibat je trenutno prvi izazivač u Gloryjevoj teškoj kategoriji, ali ne namjerava čekati Rica i eventualni meč protiv Overeema nego je odlučio biti aktivan kao i do sada.

Jutros je Glory na svom YouTube kanalu objavio susret Plazibata i Catinasa u sklopu ‘‘Crossfire‘‘ serijala, a kako je razgovor tekao možete pročitati u ostatku članka.

Plazibata su pitali kakva mu je bila reakcija kad je saznao da se bori protiv Catinasa, na što je on odgovorio: ‘‘Iz onog što sad vidim, on ima veliki vrat i veliku sjajnu glavu. Izgleda dobro, vidim svoj odraz na njegovom čelu. Moja prva reakcija je bila da se gospodin Rico bori protiv starijih građana tako da moram početi ispočetka i nokautirati sve na rang ljestvici. Nisam došao boriti se na bodove, tu sam da donesem prave borbe.‘‘

Catinasa su pitali što misli o Plazibatu: ‘‘Sviđa mi se kako priča, bit će spreman za borbu što ja i želim. Pobijedit ću ovu borbu jer on stoji kao prepreka mom snu. Morat će me ubiti da pobijedi ovu borbu. To nije ‘trash talk‘, morat će me ubiti ako želi pobijediti.‘‘

Plazibat mu je rekao: ‘‘Da, da. Ubit ću te, ne birni. Nema potrebe za žurbom.‘‘

Kasnije mu je Catinas rekao da ima slabu bradu, na što mu je Plazibat rekao da je u posljednjoj borbi ostao bez kondicije na pola runde.

‘‘Dođite, vidite, podržite. Neće biti dosadna noć. Ne dolazim se boriti za bodove. Bit će dosta krošea, vidjet ćemo tko će ostati stajati‘‘, rekao je Plazibat na kraju. Cijeli video pogledajte ispod:

Linker
22. travanj 2024 23:46