K1 i Boks

(VIDEO) Raul Catinas uvijek se dolazi potući: Pogledajte kompilaciju kojom Glory dokazuje da je ‘brawler‘

Nordine Mahieddine i Raul Catinas

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Rumunjski teškaš sljedeći je protivnik najboljem hrvatskom kickboksaču Antoniju Plazibatu

Nezahvalan posao čeka Antonija Plazibata ovog vikenda na Glory 82 eventu koji će se održati u Njemačkoj. Hrvatski teškaš već neko vrijeme zauzima prvo mjesto u poretku izazivača, ali nikako ne uspijeva dobiti priliku boriti se za titulu koju drži Rico Verhoeven.

Plazibat nije tip borca koji će čekati sa strane da mu se ukaže prilika, jer preferira biti aktivan i obračunati se sa što više vrhunskih teškaša. Glory je upario s Raulom Catinasom, desetorangiranim izazivačem teške kategorije.

Zašto se radi o nezahvalnom poslu? Zato što Plazibat pobjedom i dalje ostaje prvorangiran na ljestvici izazivača, ali porazom bi izgubio svoje mjesto prije nego što je dočekao napad na titulu. Može se izvući i argument da ga je Glory barem počastio nešto lakšim protivnikom, ali Raul Catinas definitivno nije borac kojeg možete unaprijed otpisati.

Prije svega, radi se o teškoj kategoriji gdje jedan udarac u trenutku može sve odlučiti, a Catinas je i vrlo iskusan borac. U ring je ulazio s vrhunskim borcima kao što su ‘Mighty Mo‘, Nordine Mahieddine, Dževad Poturak, Ben Edwards, a upisivao je i pobjede protiv Stefana Leke i Jairzinha Rozenstruika između ostalih.

‘‘Morat će me ubiti da pobijedi ovu borbu. To nije ‘trash talk‘, morat će me ubiti ako želi pobijediti.‘‘, rekao je Catinas prilikom nedavnog intervjua za Glory koji je odradio zajedno s Plazibatom.

A da je gotovo pa uistinu tako, možete se uvjeriti u videu koji je Glory podijelio na svom YouTube kanalu. Video je naziva ‘‘2,5 minuta Catinasovog ‘brawlinga‘ (‘makljaže‘)‘‘.

Raul Catinas nije kickboksač koji pripada samom vrhu, ali jedno je sigurno - uvijek se dolazi potući i nikog se ne boji. Ako u to sumnjate, jednostavno pogledajte Gloryjev video priložen ispod ovog teksta.

Linker
24. travanj 2024 12:35