Regija

(VIDEO) Pogledajte doček Alena Babića: ‘Vječni sam vam dužnik! Neka naša saga potraje vječno‘

Doček Alena Babića u Zagrebu

 Instagram (alen Babić)
Ponajbolji hrvatski boksač trenutno proživljava svoje snove

Pobjedu karijere upisao je Alen Babić (11-0-0) proteklog vikenda u Londonu. Naravno, najveću pobjedu dosadašnje karijere, jer nadamo se kako će ''Savage'' upisati još nekolicinu većih pobjeda u periodu koji slijedi.

No više o tome kad dođe vrijeme za nove mečeve. Babić sada prvenstveno može uživati u pobjedi koju je stvario u subotu navečer, unutar londonske O2 Arene. ''Savage'' je jednoglasnom odlukom pobijedio Poljaka Adama Balskog (16-2-0), u jednom nevjerojatno uzbudljivom meču.

Poljak je dvaput uspio uzdrmati Babića, ali velikim dijelom meča, naš boksač bio je onaj koji dominira i kontrolira zbivanja unutar ringa. Zasluženo je Babić došao do pobjede i kući se vratio s WBC-ovim (Silver) pojasom u ''bridgerweight'' kategoriji.

Poznato je kako Babiću njegovi navijači imaju veliko značenje i jedna su od najvećih njegovih motivacija u ovom sportu. Od samog početka profesionalne karijere, ''Savage'' se trudi što više povezati sa svojom ''Savage vojskom'', a nema sumnje kako su mu jučer priredili još jedan trenutak koji će pamtiti do kraja života.

Naime, Alenu je priređen doček u Zagrebu, a bilo je tu pjesme, šampanjca i pirotehnike. Vidno oduševljeni Babić na Instagramu je podijelio snimke manjeg dočeka, pritom napisavši:

''Dom. Ovo je moja snaga, svi ovi ljudi oko mene. Vječni sam vam dužnik. Neka naša saga vječno potraje.''

Među osobama koje su ga dočekale, našla su se i neka poznata imena koja se vežu uz Babićev put. Tu je bio njegov veliki prijatelj i sparing partner, Marko Milun, a bodybuilder Stjepan Ursa također nije mogao propustiti doček ''Savagea''.

''Gledati Miluna i ekipu kako ti pripremaju doček i špricanje šampanjcem...umalo su me nagovorili da špricam Leonarda (Pijetraja). Svaka čast ekipa, uživao sam!'', između ostalog napisao je Ursa u svojoj objavi na Instagramu.

Poznavajući ''Savageove'' radne navike, odmor neće dugo potrajati i jako brzo će se vratiti dvorani i treninzima. Ipak, određeni odmor svakako je zaslužio i neka uživa u prvom pojasu koji je osvojio u profesionalnoj karijeri.

Linker
15. travanj 2024 00:58