Regija

(VIDEO) Pogledajte eksplozivnu i ekspresnu pobjedu Sare Luzar Smajić u kickboxing debiju

Luzar Smajić vs. Badakshan
Sra Luzar Smajić jučer je u njemačkom Giessenu upisala prvi kickboxing nastup, a fantastičnom izvedbom došla je do pobjede nad puno iskusnijom Elmam Badakshan. Pogledajte njen nastup vrijedan pobjede za koju joj je trebala tek jedna minuta.

Kao što nam je danas već otkrila, Sara je zapravo trebala nastupiti u amaterskoj MMA borbi. No, protivnica joj je otkazala pa joj je ponuđen kickboxing, što je ona u svrhu skupljanja iskustva prihvatila. Kad je meč krenuo, u potpunosti je potvrdila svoj potencijal. Puno iskusniju protivnicu savladala je prekidom i to nakon samo jedne minute meča.

Sara je sjajno prepoznala svoju priliku, a onda je furiozno napala kombinacijom udaraca u glavu i tijelo. Nakon drugog brojanja za njenu protivnicu, njen kut shvatio je kako nema smisla nastavljati meč i uslijedila je predaja. Tako je ovaj kratki izlet Sare Luzart Smajić u kickboxing završio trijumfalno po nju. No, mlada Zagrepčanka je u Njemačku otišla po uspjeh u svojoj MMA karijeri i ovo je bio tek jednokratni izlet u kickboxing.

Pogledajte kako je izgledala ova borba i uvjerite se kakav se talent krije u vrlo popularnoj Sari. Njen idući meč očekuje se za kraj ljeta ili početak jeseni i tad bi u pitanju trebala biti MMA borba.

Linker
20. travanj 2024 04:06