Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je Babić bez većih problema demolirao Molinu

Eric Molina vs. Alen Babić
 screenshot (YouTube, DAZN)
Meč protiv bivšeg dvostrukog izazivača donio je još jednu impresivnu izvedbu "Savagea"

Mogli bismo reći kako se Alen Babić nije uspio niti pošteno umoriti, odnosno njemu je meč protiv Erica Molina, u kojem je upisao devetu pobjedu u profesionalnoj karijeri, bio nešto poput treninga. Protiv sebe je imao puno lošijeg boksača, čovjeka koji već neko vrijeme nije usporediv sa svojim vlastitim izdanjima iz vremena kad se dva puta borio za svjetsku teškašku titulu.

Dokaz toga je to što je prvi put na podu završio već unutar prvih deset sekundi i to nakon što je prihvatio prvi napad te pokušao uzvratiti Babiću, čak ga je prvi pogodio, no boksač iz Rovinja prošao je kroz Molinin udarac kao da se ništa nije dogodilo, a onda je plasirao svoju seriju nakon koje "Drummer Boy" nije uspio ostati na nogama.

Upravo ta akcija, kao i preostale koje su dovele do brojanja, ali i još neke iz prve runde, nakon kojih Molina ipak nije pao, nalaze se u videu objavljenom na DAZN-ovom YouTube kanalu, a u kojem možemo vidjeti najbolje trenuke meča koji je završio početkom druge runde, odnosno ukupno je trajao tek nešto više od tri minute.

Još jedna impresivna pobjeda hrvatskog boksača, ali i nova kompilacija njegovih udaraca te njegovog stila boksa, koji mu svakim novim nastupom donosi sve više fanova, posebno onih u Ujedinjenom Kraljestvu.

Nema smisla previše duljiti s uvodom kad ste svi ovdje ionako zbog snimke. Pogledajte ju!

Linker
14. travanj 2024 12:53