Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je Stošić nokautirao Kitu u revanšu: Nagrađen je bonusom za nokaut večeri

Darko Stošić vs. Michal Kita

 Screenshot (youtube, Ksw)
Jedan od najboljih regionalnih MMA boraca ponovno je prezentirao razornu moć svojih udaraca

Gotovo pa nezaustavljivo djeluje Darko Stošić svaki put kad kroči unutar KSW-ova kaveza. Srpski teškaš odradio je ukupno pet nastupa pod okriljem KSW-a, a izgubio je samo jednom.

Phil De Fries, prvak teške kategorije porazio je Stošića krajem drugog mjeseca ove godine, a u sva ostala četiri nastupa Darko je došao do pobjede. Triput je slavio nokaut, a jednom je do pobjede došao podijeljenom sudačkom odlukom.

Proteklog vikenda Stošić je nastupio na KSW 74 eventu. Protivnik mu je bio stari znanac, Michal Kita. Stošić je sredinom prošle godine nokautirao Kitu u prvoj rundi, ali poljski veteran tražio je revanš, uz tvrdnje da ga je Stošić nokautirao ‘‘lucky punchem‘‘.

‘‘Nakon meča Materla i Pudzianowskog, vidio sam objavu (Macijea) Kawulskog kako govori o pojmu ‘lucky puncha‘ te tvrdi da takvo nešto ne postoji. Ja volim izazove i dokazat ću da ‘lucky punch‘ postoji. ‘Lucky punch‘ dogodio se u mom prvom meču sa Stošićem i odlučio je ishod tog meča. Ono što najviše boli jeste to što znate da ste generalno bolji borac, ali ste napravili pogrešku koju je protivnik iskoristio. TO je dio igre, ali ja želim dokazati da je to bio sretni udarac i dokazat ću da sam bolji borac.‘‘, rekao je Kita u najavi revanša sa Stošićem.

Odlučno je 42-godišnji Poljak ušao u revanš i mora se priznati da je bolje izgledao tijekom prve runde revanša. Stošić je bio podosta pasivan, a priliku je uglavnom tražio preko lijevog krošea, no nije uspijevao pogoditi metu.

‘‘Čekao sam priliku da pogodim čistim udarcem, a to se dogodilo krajem prve runde. To je bila moja taktika, čekati ga i pogoditi čisto.‘‘, rekao je Darko u osvrtu na prvi meč, a nešto slično dogodilo se u drugoj rundi revanša.

Ponovno je Stošić dočekao svoju priliku da Kitu pogodi čistim udarcem. Sjajno je Darko pogodio ljevicom, a Kita je ‘‘licem prema dolje‘‘ lansiran na pod. Nekoliko dodatnih udaraca bilo je dovoljno za potvrdu nokauta i Stošić je Kiti dokazao kako je jednostavno bolji borac od njega.

Darko je snimku svog sjajnog nokauta podijelio na svojim društvenim mrežama, a možete ju pogledati pri dnu ovog teksta. Srpski teškaš otkrio je i kako je nagrađen bonusom za najbolji nokaut večeri, a definitivno ga je i zaslužio.

Linker
22. travanj 2024 02:06