Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je Veličković kročio ka Oktagonovom kavezu: ‘Pjevalo je 12 tisuća Nijemaca‘

Bojan Veličković

 Instagram (peterstraubmma)
Srpski borac ušetao je u kavez uz pjesmu Johna Denvera

Ne naročito uspješan vikend imao je ponajbolji srpski MMA borac Bojan Veličković (21-12-2). Bivši UFC-ov borac nastupio je u Frankfurtu pod okriljem Oktagon organizacije, ali nažalost pretrpio je poraz na Oktagon 36 eventu.

Leandro Silva (26-10-1) slavio je podijeljenom sudačkom odlukom nakon 15 minuta borbe i upisao je svoju prvu MMA pobjedu nakon prvog mjeseca 2021. godine. Veličković je ranije ove godine (3. mjesec) slavio protiv Mate Kertesza, ali Silva ga je spriječio na putu ka novom napadu na Oktagonovu titulu.

Snimka meča vjerojatno će biti dostupna kroz narednih sedam dana na Oktagonovom YouTube kanalu i o tome ćemo vas izvijestiti. Ono što je već sada dostupno na društvenim mrežama jeste Bojanov izlazak u kavez.

Peter Straub kao jedan od prijatelja i Bojanovih trenera iz Denvera na svom Instagram profilu podijelio je snimku Veličkovićevog ‘‘walkouta‘‘ do kaveza, a sve je bilo popraćeno pjesmom Johna Denvera - Take Me Home, Country Roads

‘‘Jedan od najboljih hodova prema kavezu ikad! Cijela dvorana ispunjena s 12 tisuća Nijemaca pjevala je zajedno s Johnom Denverom dok smo šetali prema kavezu.‘‘, napisao je Straub u svojoj objavi koja je popraćena i snimkom.

Šteta je što Veličković tako dobar ulazak u kavez nije popratio pobjedom, nego je tijesno izgubio. Protivnik nije bio lak zalogaj u svakom slučaju, a s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti što se točno odvilo u tom meču. Ne sumnjamo da će se Bojan vratiti jači u sljedećem nastupu.

Linker
15. travanj 2024 18:20