Regija

(VIDEO) Pogledajte kako prvi čovjek KSW-a Lewandowski udara fokusere u Cro Cop Gymu

Lewandowski udara fokusere
 Screenshot (Instagram)
Glavni čovjek poljskog KSW-a Martin Lewandowski je početkom prošlog tjedna boravio u Zagrebu, gdje je dogovarao posljednje detalje vezane za organizaciju svoje 51. priredbe, koja će se održati u hrvatskoj metropoli 9. studenog. Pritom se susreo s legendarnim hrvatskim borcem Mirkom "Cro Cop" Filipovićem te je trenirao u njegovoj kultnoj dvorani u zagrebačkim Gajnicama.

U četvrtak je čelnik Konfrontacje na svom službenom Instagramu objavio kratak video s treninga u Cro Cop Gymu. Na videu udara fokusere koje drži trener iz dvorane Kristijan Pejša.

"Dobri udarački drilovi prije KSW-a 51 s mojim trenerom iz Cro Cop Gyma Kristijanom Pejšom", napisao je Lewandowski.

Na videu koji je objavio vlasnik KSW-a izgleda tehnički vrlo dobro i prilično uboksano, a obučen je u legendarne Mirkove hlačice sa šahovnicom. Lewandowski se inače na svom Instagram profilu pohvalio kako mu je te hlačice poklonio upravo Filipović. Dvojac se upoznao još 2005. godine kada je Filipović stigao s Igorom Pokrajcem na KSW 5 event, koji se održao u Hotelu Marriott u poljskoj Varšavi, a o svom susretu s Cro Copom je govorio i u gostovanju u Podcast Inkubatoru prošlog tjedna. Mirka je nazvao jednim od najvećih MMA boraca svih vremena te je ukazao na njegovu skormnost prilikom prvog susreta prije gotovo 15 godina.


Linker
18. travanj 2024 14:01